Η Ε.Α.Λ χαράζει πλάνο για «Pre League»!

Ποιες οι πρώτες κινήσεις των ανθρώπων του σωματείου πετοσφαίρισης!

Σχέδιο ανόδου στη διοργάνωση της «Pre Laegue» έχουν χαράξει οι άνθρωποι του συλλόγου πετοσφαίρισης της Ε.Α. Λάρισας, εν όψει της διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας!

Η ιστορική ομάδα, η οποία θα έχει, για μια ακόμα χρονιά, ως βασικό χρηματοδότη τον ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρείας, «Χαλβάδες Ολύμπου», κ. Παπαγιάννη, κινείται, άμεσα, για την απόκτηση, τουλάχιστον, τριών παικτριών, οι οποίες θα καθοδηγούνται τη νέα χρονιά από τον έμπειρο και εργατικό προπονητή, Πέτρο Πνάκα. Ο πάλαι ποτέ κόουτς του Μεσσηνιακού, ο οποίος ανανέωσε, προ ημερών, την συνεργασία του με τον ιστορικό σύλλογο θα συνεργαστεί με την πάλαι ποτέ λίμπερο του συλλόγου, Ιωάννα Καματσέλου, στην τεχνική ηγεσία αυτου.  

 

 

Παράλληλα, οι ομάδες υποδομής του συγκεκριμένου συλλόγου θα καθοδηγούνται από τους προπονητές, Πέτρο Πνάκα, Σωκράτη Παπαστεργίου, Ειρήνη Λιανού και Ιωάννα Καματσέλου, ενώ ο αριθμός των νεαρών κοριτσιών αγγίζει, ήδη, τα 200!

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης, η διαγώνια, Ελένη Μπέη, πρόκειται να επιστρέψει στον σύλλογο από τον Πανιώνιο Γ.Σ., στον οποίο είχε παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού, ενώ τα οργανωτικά στελέχη του σωματείου έχουν συμφωνήσει σ’ όλα τα ζητήματα με αρκετές αθλήτριες της περσινής ομάδας.

 

 

Ο λόγος για την κεντρική, Αποστολία Αλβίζου, την κεντρική Νικολέτα Πλακιά, την ακραία, Ειρήνη Εξάρχου, τη λίμπερο, Νικολέτα Τίκα, τη λίμπερο, Μαρία Μανδραβέλη, τη διαγώνια, Μαρία Μαργαριτοπούλου και την αρχηγό και κεντρική βολεϊμπολίστρια του τμήματος, Ελίνα Κουτσογιάννη.

Επίσης, παρελθόν από τον ιστορικό σύλλογο αποτελούν οι αθλήτριες, Φερονίκη Ζιώγα (διαγώνια), Μαίρη Μπούκουρα (ακραία), οι οποίες θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε Α.Ο. Λαμίας και Α.Σ.Π. Κορίνθου, αντίστοιχα.

 

 

Παράλληλα, απούσα θα είναι, τη νέα σεζόν, από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του σωματείου η κεντρική αθλήτρια, Γεροκώστα, η οποία αποχώρησε από το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, προκειμένου να ακολουθήσει τον κύκλο σπουδών στο τμήμα Οδοντιατρικής της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

 

Ακόμα, η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης της Ε.Α. Λάρισας θα κληθεί να αντιμετωπίσει, δύο φορές τη νέα σεζόν, τις ομάδες, Ε.Ο. Σταυρούπολης, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Νίκαια Λάρισας, Ασκληπιό Τρικάλων, Α.Σ. Γιάννενα και Α.Σ.Κ. Λαγκαδά, ελπίζοντας να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.