Προελαύνουν οι Κορασίδες του Φιλαθλητικού!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό!

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Φάση 8 Ομάδων ΕΣΠΕΚΕΛ
Φιλαθλητικός Λάρισας – Ασκληπιός Τρικάλων : 3-2 σετ
(26-24, 25-27, 18-25, 25-21, 15-13)

Το Σάββατο (29/5) το απόγευμα, σε ουδέτερη έδρα, στο κλειστό του Τυρνάβου διεξήχθη για την «Φάση των 8 ομάδων» η αναμέτρηση  μεταξύ του Φιλαθλητικού Λάρισας και Ασκληπιού Τρικάλων.
Ήταν ένας καθοριστικός αγώνας από τον ο οποίο ο νικητής προκρίνονταν στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ και η ηττημένη ομάδα ολοκλήρωνε τους αγώνες της για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Η ομάδα των Κορασίδων μας μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση επί της αξιόμαχης ομάδας των Τρικάλων νίκησε με 3-2 σετ και προκρίθηκε στην τελική φάση (Final Four) του πρωταθλήματος Κορασίδων μαζί με τις ομάδες του ΑΟ Λαμίας, της ΕΑΛ και του νικητή της αναμέτρησης Ελασσόνας – ΑΕΛ.

Συγχαρητήρια  στις αθλήτριες οι οποίες δούλεψαν συστηματικά όλη τη χρονιά, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα και με πολύ δουλειά, πέτυχαν την πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η Σύνθεση του Φιλαθλητικού: (Σβέτλα Βασίλεβα  – Βασίλης Παπαδημητρίου ) Κουμπούρα Σέβη.,  Μπάλλα Σοφία.,  Μπουρλή Ιωάννα,  Μητσογιάννη Δ’εσποινα,  Γαλογαύρου Μαρία,  Νιακοπούλου Αλεξάνδρα(λ),  Τζήκα Αγγελική,  Σταμπουλή Ιωάννα,  Γαλάνη Ιωάννα,  Γαλάνη Νικολίνα(λ),  Κοντογιάννη Χαρά,  Κουμπούρα Ευαγγελία,  Ανδρεάδη Μαριαλλένα,  Μπίλλη Μαρία.