Η Βύσσα βρήκε Σ(τέλλια) βολεϊμπολίστρια!

Το «gipedo.eu» παρουσιάζει τη βολεϊμπολίστρια, Στέλλα Κωνσταντινίδου!

 

Εμφανίστηκε στον χώρο του αθλητισμού με τον ρυθμό που αναβλύζουν τα πεντακάθαρα νερά στον τόπο, «Ύδραμα-Δήραμα», όπως ονομαζόταν στην αρχαιότητα η πόλη της Δράμας!

 

Λατρεύτηκε από πολύ νεαρή ηλικία, όπως ο Θεός Διόνυσος από τους Δραμινούς κατοίκους προ αρχαιοτάτων χρόνων, ενώ «πολέμησε» μόνο με δικά της «όπλα», όπως οι Μακεδόνες κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821, με έπαθλο μια θέση στην καρδιά των ανθρώπων οι οποίοι συνθέτουν την κοινωνία της χώρας μας.

 

 

Εν έτη, 2017, η Μακεδόνισα, ιδιαίτερα συμπαθής κυρία και έξοχη βολεϊμπολίστρια, Στέλλα Κωνσταντινίδου, δικαιούται να περηφανεύεται για την εκπλήρωση των παραπάνω στόχων, μπορεί να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη για τις επιλογές της, αλλά και έτοιμη να διεκδικήσει, ακόμα, υψηλότερους στόχους.

 

Η 33χρονη λίμπερο του Α.Ο. Νέας Βύσσας Ορεστιάδας τοποθετεί, συνεχώς, ψηλά τον πήχη στη ζωή της, δε μένει ποτέ με τις «δάφνες» του «λαμπρού» παρελθόντος και φροντίζει να «σκαρφαλώνει» όσο το δυνατόν ψηλότερα, γοητεύοντας, αφάνταστα, το ένθερμο κοινό της!

 

Μπορεί το αθλητικό της ταβάνι να μην ακουμπάει την κορυφή του Ολυμπου, στην οποία έχει πατήσει η Στέλλα, μια φορά, ως «μετρ» στην ορειβασία, μπορεί οι αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις σε διάφορα σχολεία ως Νηπιαγωγός να μην επιτρέπουν στην ίδια να αφοσιωθεί, αποκλειστικά, στον αθλητισμό, σε κάθε περίπτωση, όμως, η κόρη του γνωστού παράγοντα του ιστορικού σωματείου, Πανδραμαϊκός, προβαίνει, καθημερινά, στη δική της υπέρβαση.

 

 

 

Ως παλιό μέλος του συλλόγου Ενόργανης Γυμναστικής και του κολυμβητικού σωματείου Δράμας, έχει μάθει να ελίσσεται, γρήγορα, να κολυμπάει στα βαθιά νερά και να «πνίγει» μέσα της κάθε δυσάρεστη στιγμή στην καριέρα της.

 

Έλαβε το «βάπτισμα» του «πυρός», στον Γ.Σ. Δράμας, «κολυμπώντας» στα «νερά» του έμπειρου κόουτς της ομάδας, Χρήστου Ηλιόπουλου, ενώ «βούτηξε» στην «πισίνα» της Μ.Ε.Ν.Τ, ύστερα από μερικά έτη, πιάνοντας, μάλιστα, τον δικό της «χρυσό»!

 

Η Στέλλα Κωνσταντινίδου κέρδισε το Πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Ε.Σ.Θ με τον ιστορικό σύλλογο, κατά η διάρκεια των τεσσάρων ετών που θήτευσε στην ομάδα του κόουτς, Αλέξη Κουμπλή, έζησε όμορφες ημέρες στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, στην οποία διέμεινε εκείνα τα χρόνια, ενώ έγινε αντικείμενο θαυμασμού από πολύ κόσμο στην συμπρωτεύουσα.

 

 

Η μεταγραφή της στον Ερμή Δράμας, το καλοκαίρι του 2006, δεν συνοδεύτηκε με την παρουσία της στα επίσημα ματς της ομάδας, αφού ο βαρύς τραυματισμός της Στέλλας στο πόδι-διάστρεμμα- δεν επέτρεψε στην ίδια να συνεργαστεί με τον έξοχο προπονητή, Χρήστο Κυριαζίδη.

 

Η διετής αποχή της Δραμινής βολεϊμπολίστριας από τον χώρο της πετοσφαίρισης πείσμωσε περισσότερο την ίδια, η οποία με «σημαία» την αγάπη για τον αθλητισμό και τις πολλές δυνατότητες της στον αντίστοιχο χώρο, επανήλθε δριμύτερη σε δράση. Επέστρεψε, άμεσα, στον Γ.Σ. Δράμας, φανέρωσε από την αρχή τα πλούσια προσόντα της και συνέβαλε τα μέγιστα για την παραμονή του ιστορικού σωματείου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

 

 

 

Ένα κρίσιμο τηλεφώνημα, όμως, από τους αρμόδιους φορείς του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας, οδήγησε, σύντομα, την Στέλλα σε σχολείο της Ορεστιάδας, ωστόσο προέτρεψε την ίδια στην απόφαση να αγωνιστεί, ξανά, στον Γ.Σ. Δράμας, στον οποίο άνηκε το δελτίο της. 

 

Μια σεζόν αργότερα, η πολυταξιδεμένη, πλέον, αθλήτρια του Α.Ο. Νέας Βύσσας Ορεστιάδας συμφώνησε με τα στελέχη του ακριτικού συλλόγου την σύναψη της συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο η διαμονή της στην Κεφαλονιά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανάγκασε την Στέλλα να ασκήσει το αγαπημένο της σπορ μόνο στον χώρο του «Μπιτς» βόλεϊ.

 

 

Την περσινή σεζόν, η Στέλλα Κωνσταντινίδου, η οποία γνώριζε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις για τον νυν σύλλογο της,  από τον έμπειρο προπονητή της Γ.Ε. Ηρακλείου, Γιώργο Σταυρόπουλο, πρωταγωνίστησε με το «ακριτικό» σωματείο στη Β’ Εθνική, έχοντας σημαντική συμβολή στην άνοδο στην Α2, ενώ, λίγο καιρό αργότερα, ανανέωσε την συνεργασία της με τον σύλλογο.

 

Τη φετινή χρονιά, η εξαιρετική λίμπερο του Α.Ο. Νέας Βύσσας Ορεστιάδας κατέδειξε, εκ νέου, την αθλητική της δύναμη, συνεργάστηκε, άψογα, με τον υπέροχο κόουτς και άνθρωπο, Τάσο Βλασακίδη και αποτέλεσε έναν από τους θεμελιωτές της έξοχης ρότας του συλλόγου. Η ομάδα από την Περιφέρεια της Θράκης τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και η Στέλλα δεν μπορεί παρά να κοινοποιεί, διαρκώς, την ευχάριστη αυτή εμπειρία που βίωσε, φέτος, με το συγκεκριμένο σωματείο.

Όσο για τη νέα σεζόν, η 33χρονη βολεϊμπολίστρια, η οποία εργάζεται σε σχολείο της Ορεστιάδας, ευελπιστεί να διατηρηθεί στον Α.Ο.Ν. Βύσσας Ορεστιάδας, να συνεργαστεί, ξανά, με τον λατρευτό της κόουτς, Τάσο Βλασακίδη και να ζήσει, ακόμα, καλύτερες ημέρες με την ομάδα. Τέτοιες που να της επιτρέψουν να καταξιωθεί στο αθλητικό στερέωμα, όπως έχει, ήδη, εδραιωθεί η συμπαθής, Στέλλα Κωνσταντινίδου.