Οι Μακεδόνες… ποζάρουν με «σούπερ Μίνι»!

Η εξαιρετική λίμπερο θα πρωταγωνιστήσει στα…σαλόνια της Α1!

Η πίστη έγινε δικαίωση, οι κόποι πολλών ετών έπιασαν τόπο και ένα, ακόμα, όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα, παράλληλα με την συμπλήρωσης του 22ου έτους της ηλικίας της!

Η Μαρία Μυρίδου κέρδισε, ένα ακόμα καλοκαίρι, την εκτίμηση των ανθρώπων των Μακεδόνων Αξιού, πείθοντας τα στελέχη του μακεδονικού σωματείου στην πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία αποτελεί την αφετηρία των ενεργειών του συλλόγου πετοσφαίρισης, εν όψει της επόμενης χρονιάς.

Μιας χρονιάς, στην οποία η πάλαι ποτέ λίμπερο του Αίαντα Ευόσμου θα προσπαθήσει να σηκώσει, ξανά, την «αψίδα θριάμβου» στην περιοχή των Κυμίνων, εκπληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον διπλό ρόλο, παίκτριας και προπονήτριας των Ακαδημιών των Μακεδόνων Αξιού.

 

Η μέλλουσα καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και μια από τις πιο χαρισματικές αθλητικές προσωπικότητες στη θέση του λίμπερο, θα σύρει στους δικούς της ρυθμούς τη νέα γενιά βολεϊμπολιστριών και θα συμβάλει τα μέγιστα για τον τερματισμό του γυναικείου συγκροτήματος στην καλύτερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α1! Στον… μαραθώνιο, δηλαδή, στον οποίο ξεχώρισε, πέρσι, η ομάδα της, έχοντας ως βασικό στέλεχος τη Μαρία Μυρίδου, η «Mini», όπως αναφέρει η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα στο «facebook».