Νέος κόουτς στον Γ.Σ. Ηλιούπολης!

Ο έμπειρος προπονητής στο «τιμόνι» της ομάδας πετοσφαίρισης!

Από http://ilioupoliwomenvolley.gr

Ο Δημήτρης Καραγιάννης θα είναι ο διάδοχος προπονητής της Λυκογιάννη Δήμητρας η οποία από την νέα σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην γυναικεία ομάδα της Θέτιδας Βούλας.

Ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης υπήρξε βοηθός της  κας Λυκογιάννη στην Α1 γυναικών τα δύο τελευταία χρόνια ενώ παράλληλα ήταν και αναπτυξιακός προπονητής στο σύλλογό μας τα τελευταία τρία χρόνια.

Στον παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους συλλόγους του ΑΟ Μαρκόπουλου, ΓΣ Κορωπίου, ΑΟ Βάρης και ΑΟ Λαγονησίου σε αναπτυξιακά και γυναικεία τμήματα, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πετοσφαίρισης και έχει αγωνιστεί ως αθλητής στον Φιλαθλητικό Λαρίσης, ΑΟ Κηφισιάς, Έσπερο Καλλιθέας, ΑΟ Βάρης και ΓΣ Ηλιούπολης.

Η κυρία Λυκογιάννη έχοντας διατελέσει προπονήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης τα τελευταία 9 έτη με ανόδους από την τοπική κατηγορία ως την Α1 και με επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα θα συνεχίσει να είναι στην οργάνωση των τμημάτων του συλλόγου μας ως τεχνικός σύμβουλος.

Ευχαριστούμε και τους δύο για την μέχρι τώρα προσφορά τους στον σύλλογο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και στις ομάδες τους.