«Η Σαντορίνη ανοίγει Θήρα στο… αύριο»

Η Άρτεμις Σκορδίλη στο «gipedo.eu»!

 

Καλοκαίρι του έτους 2015! Η Άρτεμις Σκορδίλη αφήνει την πρωτεύουσα της Ελλάδας, Αθήνα, για χάρη της πανέμορφης, Σαντορίνης! Για μια νέα αρχή στην καριέρα της, για καινούργια όνειρα, σπουδαίες διακρίσεις στη ζωή της, μα κυρίως για δύο μεγάλες προκλήσεις. Να πρωταγωνιστήσει με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, αλλά και να διδάξει το εν λόγω σπορ στις νεαρές πλην, όμως ελπιδοφόρες αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας!

 

 

Περίπου δύο έτη μετά, οι δύο μεγάλοι στόχοι της Αρτέμιδας τείνουν να πραγματωθούν και η ίδια μόνο περιχαρής μπορεί να αισθάνεται με όσα έχει κερδίσει στον πανέμορφο ελληνικό τόπο των Κυκλάδων! Με αφορμή τη θητεία της Σκορδίλη στον Α.Ο. Θήρας, το «gipedo.eu» δίνει τον λόγο στην πάλαι ποτέ πασαδόρο του Γ.Σ Πετρούπολης, του Ο.Π.Ε. Ρεθύμνου, των Ιώνων, του ΖΑΟΝ και του Γ.Σ Χαλανδρίου, να αναφερθεί στην πλούσια εμπειρία την οποία βιώνει στο νησί της Σαντορίνης. Μια εμπειρία ζωής, η οποία είναι βέβαιο πως θα μείνει, ανεξίτηλα, χαραγμένη στη μνήμη της ίδιας, αλλά και των ανθρώπων που αγαπούν και πρεσβεύουν τον υγιή αθλητισμό.

 

 

 

«Το καλοκαίρι toy 2015, αποφάσισα να στελεχώσω το ρόστερ του Α.Ο. Θήρας, με την προοπτική να συνεργαστώ, επιτυχώς, με τα στελέχη του συλλόγου, τόσο με την ιδιότητα της αθλήτριας, όσο και μ’ αυτή της προπονήτριας! Σημαντικό κίνητρο στην απόφαση μου να μετακινηθώ στην Σαντορίνη από την πόλη της Αθήνας αποτέλεσε, προ μηνών, η σωστή οργάνωση που χαρακτηρίζει τον συγκεκριμένο σύλλογο σ’ όλα τα επίπεδα! Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας στηρίζει, αμέριστα, τις προσπάθειες μας, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και μας προσφέρει τη δυνατότητα να ευχαριστιόμαστε το αντικείμενο που υπηρετούμε!», λέει, αρχικά, η έμπειρη πασαδόρος, για να προσθέσει στην συνέχεια. «Οι ορθές ενέργειες των στελεχών του σωματείου μας φανερώνονται από την εξαιρετική πορεία της γυναικείας ομάδας, η οποία βρίσκεται μέσα στις πρώτες πέντε θέσεις της Α1, την τελευταία διετία!

 

 

Πέρα, όμως, από το γυναικείο τμήμα του Α.Ο. Θήρας, ο σύλλογος μας διαθέτει αρκετές ομάδες υποδομής, στις οποίες εργάζομαι εγώ, η κα. Μουντάκη και ο κ. Γκότσης! Εγώ προπονώ δύο τμήματα Ακαδημιών του Α.Ο Θήρας, τα οποία στελεχώνονται από πολλά νεαρά κορίτσια και ελάχιστα νεαρά αγόρια, η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από 7-13 ετών! Οι συγκεκριμένες αθλήτριες-τες διαθέτουν ταλέντο και διάθεση να μυηθούν στα μυστικά του βόλεϊ, ενώ οι συνθήκες στις οποίες γυμνάζονται είναι πολύ καλές! Οι άνθρωποι του Α.Ο. Θήρας παρέχουν κάθε απαραίτητο προϊόν στα νεαρά παιδιά, ενώ εμείς ως προπονητές-τριες μεταδίδουμε σ’ αυτά την αγάπη για το βόλεϊ! Εύχομαι και σκοπεύω να δω κάποιες απ’ αυτές τις αθλήτριες να πρωταγωνιστούν με τη γυναικεία ομάδα στο Πρωτάθλημα της Α1 τα επόμενα έτη».

 

 Υ.Γ: Το συγκεκριμένο άρθρο μεταφέρεται στον ιστότοπο μας από την πρώην ιστοσελίδας μας, "volley24.gr".