«Θεά» Άρτεμις, με Θήρα στην καταξίωση!

Το «gipedo.eu» παρουσιάζει την Άρτεμις Σκορδίλη!

Μια όαση στην όαση, μια υπέροχη γυναικεία παρουσία σε ρομαντικούς τόπους, μια ξεχωριστή πολυταξιδεμένη κυρία πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

 

Μια γλυκιά φυσιογνωμία πλάι στη μαγευτική θέα του βουνού της Πετρούπολης, μια εξαίσια προσωπικότητα κοντά στις κρητικές παραδόσεις του Ρεθύμνου, μια σημαντική μορφή του αθλητισμού δίπλα στις προσφυγικές ρίζες της Νέας Ιωνίας, μυρίζοντας… άρωμα Βορείων Προαστίων σε Κηφισιά και Χαλάνδρι, αλλά και ένα υπόδειγμα εντιμότητας και ειλικρίνειας, το οποίο βρίσκεται    αγκαλιά με το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης!  

 

Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν την εκπληκτική βολεϊμπολίστρια και προπονήτρια του Α.Ο. Θήρας, Άρτεμις Σκορδίλη, διαμορφώνουν τον αθλητικό της χαρακτήρα και πιστοποιούν τον υψηλό βαθμό οξυδέρκειας που τη διακρίνει!

 

 

 

 

Γεννημένη στο χαρισματικό βραχώδες τοπίο του Ποίκιλου όρους της Πετρούπολης, το οποίο περιβάλλεται από τους ελκυστικούς θάμνους, τα υπέροχα χαμηλά δενδρα και την ομορφιά του πάρκου, η Άρτεμις έχει προβεί σε φεστιβάλ εξαιρετικών επιλογών στη ζωή της και έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, όπως το Φεστιβάλ Πέτρας στο λατομείο, «Αίμος» της ιδιαίτερης πατρίδας της!

 

 

 

Μπορεί η 35χρονη, πλέον, βολεϊμπολίστρια, η οποία έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην σχολή μουσικής και ακουστικής του Ρεθύμνου, να μην πρωταγωνιστεί κάθε καλοκαίρι σε συναυλίες, δίνει, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν το δικό της «ρεσιτάλ» στο αγαπημένο της σπορ, προκαλώντας τον θαυμασμό του κόσμου, όπως και το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, οι οποίοι επιθυμούν, διακαώς, να την εντάξουν στην «οικογένεια» τους. 

 

 

Η κάτοχος του απαιτούμενου διπλώματος προπονητικής στο σπορ της πετοσφαίρισης έχει διδαχθεί πολύ σωστά το άθλημα της πετοσφαίρισης από την ζωντανή ιστορία του Γ.Σ Πετρούπολης, Γιάννη Λαδιανό, έχει κερδίσει το τίτλο της πρωταθλήτριας με τους Ίωνες, έχει θητεύσει με επιτυχία σε Ο.Π.Ε. Ρεθύμνου, ΖΑΟΝ και Γ.Σ Χαλανδρίου, ενώ, την τελευταία διετία, έχει καταδείξει τα πλούσια χαρίσματα της στον Α.Ο. Θήρας!

 

Η Άρτεμις, η οποία… σάλπαρε, το καλοκαίρι του 2015, για το μεγαλύτερο λιμάνι της Σαντορίνης, Αθηνιός, αγωνίζεται με επιτυχία στην ομάδα, η οποία μετέχει στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ διδάσκει το σπορ της πετοσφαίρισης στα παιδιά τα οποία συγκροτούν το φυτώριο του συλλόγου.

 

 

 

Στο ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά κέντρα του κόσμου, όπως είναι η τοποθεσία της Σαντορίνης, η έμπειρη πασαδόρος και τέως στέλεχος του «Σπορ Fm» με την ειδικότητα του δημοσιογράφου, έχει τοποθετήσει τη δική της... λάβα στο «ηφαίστειο» του νησιού, έχει συμβάλει για την συμμετοχή του γυναικείου τμήματος στην τελική φάση του Πρωταθλήματος το έτος 2016 και έχει επιτρέψει στα στελέχη του συλλόγου να αγναντεύουν με έντονη περηφάνια το Αιγαίο πέλαγος!

 

Στο μέρος, στο οποία ξεχωρίζουν αρκετά ηφαιστειακά τμήματα και τα Χριστιανά νησιά, η Άρτεμις έχει «ζωγραφίσει» το δικό της αθλητικό τόξο, έχει δημιουργήσει τη γενιά του μέλλοντος στον χώρο της πετοσφαίρισης και μια σπουδαία κληρονομιά για τα πολλά ακόμα έτη!

 

 

 

 

Μια αθλητική προίκα, η οποία είναι δυνατόν να εκτινάξει τον σύλλογο του Α.Ο. Θήρας στα… ουράνια, όπως το κεντρικό τμήμα της Σαντορίνης στην αρχαιότητα μαζί με τον κρατήρα του ηφαιστείου από τη Μινωική έκρηξη, σχηματίζοντας την καλδέρα του νησιού, το οποίο διακρίνεται για τους άφθονους ηφαιστειακούς κώνους! Αρκεί, βέβαια, η προπονήτρια των Ακαδημιών του σωματείου και του τμήματος ενηλίκων να συνεχίσει να υπηρετεί το συγκεκριμένο σωματείο ή να παραδώσει τη θέση της σε ισάξιους διαδόχους! Άλλωστε, ο αριθμός των, περίπου, 100 αθλητριών  είναι διόλου ευκαταφρόνητος για την στελέχωση του φυτώριου του Α.Ο. Θήρας, το οποίο υπό την καθοδήγηση των προπονητών-τριών, Γκότση, Μουντάκη, Μαρίλια και Σκορδίλη λειτουργεί πάνω σε σωστές βάσεις!