Αλλαγή προπονητή στον Κύζικο!

Νίκος Νεόφυτος αντί Γιάννη Λάϊου στο "τιμόνι" της α' ομάδας!

 

Από https://kyzikosvolley.gr

 

Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Κύζικος Νέας Περάμου, ανακοινώνει την αντικατάσταση του πρώτου προπονητή της ομάδος, ύστερα από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Γιάννη Λάιο. Η λύση της συνεργασίας, ήταν αποτέλεσμα σοβαρού οικογενειακού θέματος του κ. Λάιου και πραγματοποιήθηκε σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Ο κ. Αλέξανδρος Λάιος παραμένει στην ομάδα από την θέση την οποία κατέχει, αυτή του βοηθού προπονητή.

Την θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας κατέχει ήδη ο κ. Νίκος Νεόφυτος, ο οποίος σήμερα είχε την πρώτη του γνωριμία και την ευκαιρία να προπονήσει για πρώτη φορά τους νέους του αθλητές. Με λιγότερες από 10 ημέρες μέχρι το επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος, ο κ. Νεόφυτος τόνισε πως «από σήμερα ξεκινάμε έναν “πόλεμο” για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία». Το επίσημο ντεμπούτο του νέου προπονητή, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2017 με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, ομάδα στην οποία υπήρξε επίσης προπονητής στο παρελθόν.

Στο σημείο αυτό, η Διοίκηση αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου μας, ευχαριστούν θερμά τον δάσκαλο Γιάννη Λάιο, για την παρουσία του και την άψογη συνεργασία των τελευταίων χρόνων. Ο κ. Λάιος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο όλων, την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Κλείνοντας, θέλουμε να καλωσορίσουμε ακόμη μια φορά τον κ. Νεόφυτο τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη της Νέας Περάμου και να του ευχηθούμε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

 

 

 

Θέμα: Αντικατάσταση προπονητή Αριθμός Δ.Τ.: ΔΤ‐170126 Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Κύζικος Νέας Περάμου, ανακοινώνει την αντικατάσταση του πρώτου προπονητή της ομάδος, ύστερα από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Γιάννη Λάιο. Η λύση της συνεργασίας, ήταν αποτέλεσμα σοβαρού οικογενειακού θέματος του κ. Λάιου και πραγματοποιήθηκε σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Ο κ. Αλέξανδρος Λάιος παραμένει στην ομάδα από την θέση την οποία κατέχει, αυτή του βοηθού προπονητή. Την θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας κατέχει ήδη ο κ. Νίκος Νεόφυτος, ο οποίος σήμερα είχε την πρώτη του γνωριμία και την ευκαιρία να προπονήσει για πρώτη φορά τους νέους του αθλητές. Με λιγότερες από 10 ημέρες μέχρι το επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος, ο κ. Νεόφυτος τόνισε πως «από σήμερα ξεκινάμε έναν “πόλεμο” για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία». Το επίσημο ντεμπούτο του νέου προπονητή, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2017 με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, ομάδα στην οποία υπήρξε επίσης προπονητής στο παρελθόν. Στο σημείο αυτό, η Διοίκηση αλλά και όλα τα μέλη του συλλόγου μας, ευχαριστούν θερμά τον δάσκαλο Γιάννη Λάιο, για την παρουσία του και την άψογη συνεργασία των τελευταίων χρόνων. Ο κ. Λάιος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας μας, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο όλων, την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Κλείνοντας, θέλουμε να καλωσορίσουμε ακόμη μια φορά τον κ. Νεόφυτο τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη της Νέας Περάμου και να του ευχηθούμε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην επίτευξη των κοινών μας στόχων. Για το γραφείο τύπου ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ