Η ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου!

 

 

 

Με αφορμή τη διακοπή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, λόγω της εξάπλωσης της παγκόσμιας πανδημίας, τα στελέχη της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, τα οργανωτικά στελέχη αυτής έχουν εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση.
«Μετά την τελευταία ενημέρωση που είχαμε στις (02/11/20) από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε σχέση με τους περιορισμούς στον αθλητισμό, και επειδή πάντα η υγεία των αθλητών είναι προτεραιότητα μας και στη προσπάθεια να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουν οι ομάδες μας τις προπονήσεις ώστε όταν επιτρέψουν οι συνθήκες να επιστρέψουμε και στα πρωταθλήματα .                                                                                                                                     Η Τ.Ε Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου ανακοινώνει.                                                               
Την αναστολή μέχρι νεωτέρας όλων των πρωταθλημάτων ευθύνης της .                                        Αν και δεδομένου ότι τα Δωδεκάνησα ανήκουν στην κίτρινη ζώνη (Επίπεδα Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας,   https://covid19.gov.gr/covid-map) δεν υπήρξε κρούσμα στο χώρο μας, για κανέναν λόγο δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την απόφαση του ανώτατου οργάνου του αθλητισμού στην χώρα μας.                                                    Με γνώμονα τις υπάρχουσες αποφάσεις, τα σωματεία μπορούν να συνεχίσουν μόνο τις προπονήσεις, με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων. Συνιστάται προσοχή και επαγρύπνηση, ώστε να μην υπάρξει επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων στον νομό μας.                                                                                                                                    Ευχόμαστε γρήγορα να καλυτερέψουν τα δεδομένα, να επιστρέψουν οι αθλητές μας στα γήπεδα και εμείς να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε.                                                                             Μέχρι τότε, να μείνουμε υγιείς!                                                                                                                                                                                   Εκ του Δ.Σ της Τ.Ε Δωδεκανήσου                                                                                                                                      

 

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ                                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ                                                                                        

 

 

 

ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ                                                                                                                                                                                     

 

                                                                                                         ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΣΚΙΟΥ

 

 

"RichBox 1" Style

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc varius nisl id lectus ultricies ut elementum nulla ornare. Nulla sed mi massa, at tincidunt felis.

Module Class Suffix:
"richbox-1"

"RichBox 2" Style

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc varius nisl id lectus ultricies ut elementum nulla ornare. Nulla sed mi massa, at tincidunt felis.

Module Class Suffix:
"richbox-2"

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr