Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου φανερώνει, καθημερινά, το έξοχο προφίλ της!

 

Αγάπη, διάθεση, δημιουργία, όραμα… Τέσσερις λέξεις, μέσω των οποίων αποτυπώνεται, απόλυτα, το μεγαλοπρεπές έργο των στελεχών της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και εκφράζεται, πλήρως, το ιδανικό προφίλ του σωματείου από τον Νομό Θεσσαλονίκης!

 

 

Η συνεχής ανάπτυξη του φυτώριου του συλλόγου, με την πλειάδα νεαρών βολεϊμπολιστριών να ομορφαίνει, καθημερινά, το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, η σωστή οργάνωση του γυναικείου τμήματος, με την ενδυνάμωση του ρόστερ αυτού με κατάλληλα πρόσωπα, αλλά και η διοργάνωση φιλικών αγώνων με γιορτινό χαρακτήρα δεν μπορούν παρά να φανερώνουν τη ξεχωριστή «λάμψη» που εκπέμπει η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου στον κοινωνικό και αθλητικό χώρο…

 

 

«Λάμψη»,  η οποία διαφαίνεται, κατάματα, από κάθε φίλαθλο του υγιούς αθλητισμού, επιβραβεύεται με την ακλόνητη στήριξη του έργου των μελών της ομάδας από τους υποστηρικτές του σωματείου και πιστοποιείται με τη διαρκή αναβάθμιση της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου σ’ όλα τα επίπεδα!  

 

 

Με αφορμή την πανέμορφη αθλητική και κοινωνική εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος, το «gipedo.eu» προβάλλει στο κοινό του πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία των ομάδων υποδομής του συλλόγου και του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης, ενώ αναπαράγει, μέσω της σελίδας του σωματείου στο «facebook» το ακόλουθο βίντεο, το οποίο μπορεί να δει κάποιος, μέσω του παρακάτω «λινκ». https://www.facebook.com/rysiovc/?fref=ts

 

 

 

 

 

 

 

"RichBox 1" Style

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc varius nisl id lectus ultricies ut elementum nulla ornare. Nulla sed mi massa, at tincidunt felis.

Module Class Suffix:
"richbox-1"

"RichBox 2" Style

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc varius nisl id lectus ultricies ut elementum nulla ornare. Nulla sed mi massa, at tincidunt felis.

Module Class Suffix:
"richbox-2"

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr