Με νέο «προφίλ» ο Ατρόμητος Πειραιά!

Το «gipedo.eu» καταγράφει τις αλλαγές στο σωματείο καλαθοσφαίρισης!

Με νέο «λουκ» θα παρουσιαστεί στις νέες διοργανώσεις της Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α το ανδρικό συγκρότημα καλαθοσφαίρισης του Ατρομήτου Πειραιά!

Στην τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του σωματείου βρίσκεται ο έμπειρος κόουτς της ομάδας, Στέφανος Λαμπαδάριος, ενώ αρκετοί μπασκετμπολίστες της περσινής ομάδας έχουν παραμείνει στο ρόστερ αυτής. Συνάμα, ορισμένοι καινούργιοι παίκτες ενισχύουν, πλέον, το ανδρικό συγκρότημα καλαθοσφαίρισης του Ατρομήτου Πειραιά, με την ευχή να εκπληρωθούν οι στόχοι του σωματείου τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Ατρομήτου Πειραιά έχουν ενταχθεί ορισμένοι καινούργιοι μπασκετμπολίστες με την ελπίδα να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στις προσεχείς διοργανώσεις της Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. Πρόκειται για τον σμολ-φόργουορντ και φόργουορντ, Θάνο Μαστορέλη, από τον Ερμή Αργυρούπολης και τον πλέι-μέικερ, Κώστα Χρηστακόπουλο από τον Πήγασο Κορυδαλλού.

Παράλληλα, το νεοσύστατο εφηβικό τμήμα θα καθοδηγείται, τη νέα σεζόν, από τον κόουτς της α’ ομάδας, Στέφανο Λαμπαδάριο, ενώ η παιδική ομάδα από τον πλέι-μέικερ, Ανδρέα Μηνόγιαννη.  

 

Επιπλέον, το ρόστερ του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ατρομήτου Πειραιά ανήκουν, πλέον, ο πλέι-μέικερ, Ανδρέας Μηνόγιαννης, από την περσινή σεζόν, ο σμολ-φόργουορντ και φόργοορντ, Μίζης, ο γκαρντ και σμολ-φόργουορντ, Μάνθος Δανάς, ο Κωνσταντίνου, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση, ο πλέι-μέικερ και γκαρντ, Άγγελος Αγρίνης, ο  σμολ-φόργουορντ, Αβραμάκης, ο σμολ-φόργουορντ, Γιαννακόπουλος, ο σέντερ, Γεραμάς και ο Αντώνης Αγρίνης…

Επίσης, στο έμψυχο δυναμικό του Ατρομήτου Πειραιά δεν ανήκουν, πλέον, ο Σπύρος Γκανής, ο οποίος αγωνίζεται, πλέον, στον Προφήτη Ηλία, ο γκαρντ και σμολ-φόργουορντ, Ζάχος, ο σέντερ, Ταρανάς, ο οποίος έχει ενταχθεί στο ρόστερ του Παννεαπολικού, ο φόργουορντ, Αποστόλου, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ιωνικό Νικαίας, αλλά και ο σέντερ, Βασίλης Πάντος, ο οποίος ανήκει στο ρόστερ των Βριλησσίων.

 

Τέλος, η ομάδα Νεανίδων του Ατρομήτου Πειραιά καθοδηγείται, για μια ακόμα σεζόν από τον κόουτς, κ. Αδαμόπουλο, το γυναικείο συγκρότημα από τον κ΄Καραγάνη, η ομάδα Κορασίδων από τον κ. Ααμόπουλο, ενώ τα τμημάτα Ακαδημιών από τους προπονητές, Αδαμόπουλο και Φλεβαράκη…