Η φιλοσοφία του ιστορικού σωματείου καλαθοσφαίρισης!

 

«Σκέφτομαι, άρα υπάρχω» ή αλλιώς «Cogito ergo sum», είναι το φιλοσοφικό αξίωμα του

Καρτέσιου, το οποίο ταιριάζει «γάντι» με τη νοοτροπία ορισμένων οραματιστών του σήμερα! Μερικών ανθρώπων, οι οποίοι υπάρχουν για να υπηρετούν με σύγχρονες μεθόδους το λατρευτό τους αντικείμενο και να χαρίζουν, καθημερινά, σημαντικές στιγμές στους άφθονους υποστηρικτές τους.

Σ’ αυτή την κατηγορία δεν μπορεί παρά να ανήκουν τα διοικητικά στελέχη της Αναγέννησης Πετραλώνων, τα οποία οργανώνουν, διαχρονικά, τον αγαπημένο τους σύλλογο με κίνητρο την αγάπη τους για τη νεολαία, όπως μας ανέφερε, προ καιρού, ο εξαιρετικός διοικητικός ηγέτης του σωματείου, Γιάννης Βασιλόπουλος.

 

 

«Ο σύλλογος μας διακρίνεται, εδώ και πολλά έτη, για την αγάπη του για τη νέα γενιά αθλητών! Το ίδιο, πράττει και τη φετινή σεζόν, προσμένοντας, καρτερικά, την επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες, η οποία σταμάτησε, προ καιρού, λόγω της γνωστής πανδημίας. Η Αναγέννηση Πετραλώνων διαθέτει μια ανδρική ομάδα μπάσκετ, ένα γυναικείο συγκρότημα, ένα εφηβικό, ένα παιδικό τμήμα και πολλά συγκροτήματα υποδομής, τα οποία εδρεύουν στα γήπεδα του Ρουφ και στα ανοιχτά γήπεδα στην περιοχή του Θησείου (πλησίον του Αστεροσκοπείου).

 

 

Προπονητής της ανδρικής μας ομάδας είναι ο Βαγγέλης Βασιλόπουλος, για τρίτη συνεχή σεζόν, κόουτς του γυναικείου συγκροτήματος είναι ο Διονύσης Μπραχιμάι, ενώ στα αναπτυξιακά τμήματα προσφέρει τις υπηρεσίες του Γιάννης Διονυσόπουλος. Στόχος μας είναι η σωστή ανάπτυξη του σπορ της καλαθοσφαίρισης με την παρουσία, φυσικά, πάρα πολλών νεαρών αθλητών-τριών, οι οποίοι επανδρώνουν το ρόστερ του σωματείου μας και συνεργάζονται με περίφημους και εργατικούς προπονητές».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr