Ο σύλλογος από την Αγία Βαρβάρα προσφέρει «φωτεινούς ορίζοντες» στη νεολαία!

 

Αγάπη για τον αθλητισμό, λατρεία για τη νέα γενιά αθλητών και όραμα για ένα καλύτερο αύριο σ’ έναν κόσμο, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα τοξικός! Ο ΝΕΦΟ Νικηφόρος, λοιπόν, είναι εδώ, έτοιμος να στηρίξει, αμέριστα, το όνειρο κάθε μπασκετμπολίστα να βιώσει τη χαρά του αθλητισμού με την ευχή, πάντα, να μετατραπεί σ’ ένα ον πιο δυνατό, ψυχολογικά, μα πάνω απ’ όλα πιο ποιοτικό στον κοινωνικό χώρο.

Υπό την αιγίδα εξαιρετικών προπονητών και υπέροχων ανθρώπων, η νέα γενιά παικτών ζει, καθημερινά, τη μαγεία της καλαθοσφαίρισης σε έξοχες εγκαταστάσεις και αποδεικνύει, διαχρονικά, πως η έννοια του σωστού αθλητισμού είναι ταυτισμένη με την ακόλουθη φιλοσοφία του συμπαθούς συλλόγου από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής.  

«Ο αθλητισμός βελτιώνει την φυσική κατάσταση του παιδιού σε μια χώρα που μαστίζεται από την παιδική παχυσαρκία, ενώ φέρνει τα παιδιά στο γήπεδο, που σημαίνει ότι τα σηκώνει από τον καναπέ και την τηλεόραση, τα απομακρύνει από τις καφετέριες, το αλκοόλ και το τσιγάρο, και τους δίνει την δυνατότητα να εκτονωθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Επιπλέον, το μπάσκετ προωθεί την κοινωνικότητα των παιδιών, καθώς τα εντάσσει σε ένα ομαδικό παιχνίδι όπου το «εμείς» είναι πάνω από το «εγώ» και τους δίνει ένα υγιή κοινωνικό περίγυρο, φίλους και παρέες από τον αθλητισμό, που συνήθως κρατούν για πάντα και αποτελούν στήριγμα για όλη τους την ζωή.

Ο αθλητισμός βάζει επίσης τα παιδιά στην διαδικασία να σέβονται τους κανόνες του παιχνιδιού, και να ακούν τους προπονητές τους. Γι' αυτό το λόγο, παίζει καθοριστικό ρόλο ώστε να αποκτήσει το παιδί πρόγραμμα και στόχους στην καθημερινότητά του και να αναπτύξει στρατηγική σκέψη, αφού το παιχνίδι του μαθαίνει την σημασία της τακτικής στην επίτευξη ενός στόχου.

 

 

 

Η ακαδημία του ΝΕΦΟ Νικηφόρου ιδρύθηκε με σκοπό να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό, μαθαίνοντας τους τα μυστικά του μπάσκετ και του φίλαθλου πνεύματος.

Οι ακαδημίες μας παράγουν τους καλύτερους αθλητές που κάθε χρόνο πετυχαίνουν μεταγραφές στα μεγαλύτερα σωματεία της χώρας μας.

 

 

 

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά για όλα τα τμήματα των ακαδημιών μας και το μόνο δικαιολογητικό που απαιτείται γι αυτές είναι μια γνωμάτευση παιδιάτρου ή καρδιολόγου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο ακαδημιών και γενικό αρχηγό κ. Γιώργο Παπαναγόπουλο στο τηλέφωνο 6937419479.

Για την τιμολογιακή πολιτική και περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο ακαδημιών και γενικό αρχηγό κ. Γιώργο Παπαναγόπουλο στο τηλέφωνο 6937419479.

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr