Ο προπονητής της α’ ομάδας, κ. Σολωμός στο «gipedo.eu»!

 

Το καλοκαίρι του έτους, 2017, αποτελεί ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων. Η παλαιά «φουρνιά» αθλητών και ο προπονητής της α’ ομάδας, Γιώργος Σουρμελής, αποτελούν παρελθόν για το σωματείο, το οποίο, πλέον, πορεύεται με καινούργιο κόουτς, διαθέτει διαφορετικό ρόστερ, στεγάζεται στο νέο σύγχρονο γυμναστήριο της περιοχής και διοικείται από την ίδια επιτροπή!

 

 

Η ομάδα του έμπειρου προπονητή, κ. Σολωμού συμμετέει, εκ’ νέου, στον… μαραθώνιο της Β’ Ε.Σ.Κ.Α, ύστερα από την παρουσία της στην Α’ τοπική κατηγορία, αξιοποιεί το ταλέντο των παικτών οι οποίοι προέρχονται από το φυτώριο της και ευελπιστεί στην περαιτέρω ανάπτυξη της σ’ όλα τα επίπεδα.

Στο νέο πλάνο που έχουν χαράξει τα μέλη του Γ.Σ Αγίων Αναργύρων αναφέρθηκε, προ ημερών, μέσω της ιστοσελίδας μας ο αξιόλογος προπονητής της α’ ομάδας, κ. Σολωμός, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως:

 

 

«Εγώ ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος του Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων, το περασμένο καλοκαίρι, με την προοπτική της δημιουργίας μιας νέας και ισχυρής ομάδας στον χώρο της ερασιτεχνικής καλαθοσφαίρισης.

Η προετοιμασία του τμήματος μας ξεκίνησε, προ μηνών, με θετικές προδιαγραφές, ωστόσο το δυσάρεστο γι’ εμάς ήταν το γεγονός πως το τμήμα μας δεν μπόρεσε μέχρι τις αρχές του Οκκτωμβρίου να στεγαστεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων. Αυτό συνέβη λόγω της μη ολοκλήρωσης των εργασιών του παρκέ, με συνέπεια να ταλαιπωρηθεί αρκετά η ομάδα μας, η οποία γυμναζόταν, μέχρι τότε, σε διάφορα γειτονικά γήπεδα της περιοχής.

 

 

 

Ευτυχώς, όμως, τον τελευταίο ενάμιση μήνα ο Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων έχει καταφέρει να στεγαστεί στο νέο γήπεδο της εν λόγω περιοχής, με συνέπεια να μπορεί να γυμνάζεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει επιτρέψει στην ανδρική μας ομάδα να έχει σημειώσει πέντε (5) νίκες σε σύνολο 10 αναμετρήσεων, γεγονός που της έχει δώσει το δικαίωμα να ονειρεύεται τη διεκδίκηση μιας θέσης εντός της πρώτης πεντάδας, έπειτα από το πέρας της κανονικής περιόδου. Εκτιμώ πως τα επόμενα ματς του α’ γύρου θα δείξουν αν το τμήμα μπορεί να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο, ώστε, εν συνεχεία, να διεκδικήσει την άνοδο στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Σ.Κ.Α». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr