Προχωράει ο σχεδιασμός του σωματείου καλαθοσφαίρισης!

 

Λίγο καιρό έπειτα από την επιστροφή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Ίριδας Πετρούπολης στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, τα μέλη του ιστορικού σωματείου έχουν προβεί στις πρώτες κινήσεις, αναφορικά με τον σχεδιασμό των ομάδων τους.

Συγκεκριμένα, η ανδρική ομάδα θα καθοδηγείται από τον έμπειρο προπονητή, Ηλία Κοντό, ο οποίος ταύτισε, πέρσι, το όνομα του με την άνοδο του τμήματος στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ, ενώ τα συγκροτήματα υποδομής από τους προπονητές, Κοντό και Νταβό. Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου παραμένει, για μια ακόμα χρονιά ο Θοδωρής Λάππας, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου προσπαθούν, καθημερινά, να βοηθήσουν τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ της ανδρικής ομάδας, οι μπασκετμπολίστες, Πουρνάρας, Βούρτσας, Καλλιμάνης, Τσιρίγκας και Μπιλής, έχουν, ήδη, ανανεώσει την συνεργασία τους με τον ιστορικό σύλλογο.

 

Εντός των προσεχών ημερών, όμως, οι ιθύνοντες της Ίριδας Πετρούπολης θα προβούν σε μια σειρά ανακοινώσεων, σχετικά με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της α’ ομάδας και τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι θα συμπληρώσουν το ρόστερ του ανδρικού τμήματος. 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr