Στο σύγχρονο γήπεδο στεγάζεται το σωματείο καλαθοσφαίρισης!

Η πενταετής στέγαση του σωματείου καλαθοσφαίρισης, Γ.Σ Αγίων Αγίων Αναργύρων, μακριά από τη φυσική του έδρα, ολοκληρώθηκε, πριν λίγο καιρό.

Ο ιστορικός σύλλογος έχει, ήδη, επιστρέψει στο… σπίτι του, αφού οι απαραίτητες εργασίες για την ολοκλήρωση του σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου της εν λόγω περιοχής, έχουν ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία. Συνεπώς, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ Αγίων Αναργύρων, όπως και τα υπόλοιπα συγκροτήματα του ιστορικού σωματείου γυμνάζονται στον συγκεκριμένο χώρο, με την ευχή να εκπληρώσουν, διαρκώς, τις υποχρεώσεις τους.

 

Επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα, τα υπέροχα στελέχη του Γ.Σ Αγίων Αναργύρων, σε συνεργασία με τον έξοχο και έμπειρο προπονητή, κ. Σολωμό, βρίσκονται σε αναζήτηση αξιόλογων για την επαρκή στελέχωση του ρόστερ της ανδρικής ομάδας, εν όψει της διεξαγωγής του επόμενου Πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ. 

Τέλος, στο νέο Πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ, το ανδρικό συγκρότημα μπάσκετ του Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων θα τεθεί αντιμέτωπο με τις εξής ομάδες.

 

Άμιλλα Περιστερίου, Μ.Ε.Ν Ιλίου, Α.Ο. Πρωτεύς, Νήαρ-Ήστ, Γ.Σ. Γλυκών Νερών, Α.Π.Σ. Φίλιππος Περιστερίου.  ΝΕΦΟ Νικηφόρος Αγίας Βαρβάρας, Ολυμπιάδα Παπάγου, Κρόνος Γέρακα, Ο.Κ.Α. Μεσογείων, Α.Ε.Σ.Α.Φ Κούρος Ανάβυσσου, Α.Ο. Δάφνης και Κυψελιακός. 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr