Οι επόμενες κινήσεις των στελεχών του σωμτείου καλαθοσφαίρισης!

 

Το πλάνο, το οποίο αφορά την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού του ανδρικού τμήματος της Ολυμπιάδας 96’, έχουν θέσει σε εφαρμογή, αυτό το χρονικό διάστημα, τα στελέχη της Ολυμπιάδας 96’!

Συγκεκριμένα, οι προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων, Άγγελος Γεωργαλάς, Μιχάλης Γρυλλιωνάκης, Παναγιώτης Κακαλιάς, Νίκος Πισκούλης και Μάκης Αντωνάτος, σκοπεύουν στην αξιοποίηση του ταλέντου των νεαρών μπασκετμπολιστών του συλλόγου, κάτι το οποίο φανερώνεται από το γεγονός πως η ανδρική ομάδα  θα πορευτεί, τη νέα σεζόν, με διαφορετικό ρόστερ απ’ ότι την περασμένη χρονιά.

Συγκεκριμένα, οι έμπειροι μπασκετμπολίστες, Μιχάλης Βασιλείου (σέντερ) και Γιώργος Τόλιος (γκαρντ), έχουν, ήδη, αποχωρήσει από τον σύλλογο, ενώ το ίδιο έχει συμβεί με τον γκαρντ και σμολ-φόρργουορντ, Βασίλη Ηλιόπουλο, ο οποίος μπορεί να σταματήσει το μπάσκετ.  

 

Συνεπώς, η ανδρική ομάδα της Ολυμπιάδας 96’ θα πορευτεί, στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ, με αρκετούς παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα, αλλά και από μερικούς νεαρούς αθλητές άλλων ομάδων. 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr