Σημαντικές αλλαγές στο γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης!

Με αρκετά διαφορετικά πρόσωπα, στο ρόστερ της και σε διαφορετική κατηγορία θα συμμετάσχει, τη νέα σεζόν, το γυναικείο συγκρότημα μπάσκετ της Δάφνης Δαφνίου!

Οι άνθρωποι του συγκεκριμένου συλλόγου έχουν αναθέσει στον εξελίξιμο προπονητή και πρώην «άσο» του Σπόρτιγκ, Στέλιο Κλήμη, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της συγκεκριμένης ομάδας, η οποία θα παρουσιαστεί στον… μαραθώνιο της Γ’ ΕΣΚΑ, σε μερικούς μήνες.

Επίσης, στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας, στο οποίο η Δάφνη Δαφνίου θα συμμετάσχει, ύστερα από την ολοκλήρωση μιας σεζόν στη Β’ ΕΣΚΑ, το εν λόγω τμήμα θα έχει στις τάξεις του ορισμένες καινούργιες αθλήτριες, με την ευχή να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του κόουτς, Στέλιου Κλήμη, θα αγωνιστεί η πολυσύνθετη αθλήτρια, Μαρίνα Παπαδάτου, από τον Α.Ο.Ν. Παλατιανής, η Παναγιώτα Παγώνη (φόργουορντ), η Ηλιάνα Τσιμικλή (φόργουορντ), από την Α.Ε Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και η Μαρία Λαμπράκη (σολ-φόργουορντ) από τον Άρη Πετρούπολης.   

 

Τέλος, ο πρώην προπονητής του γυναικείου συγκροτήματος της Δάφνης Δαφνίου, Νίκος Μαούνης, θα συνεχίσει να υπηρετεί τον ιστορικό σύλλογο ως κόουτς των αναπτυξιακών συγκροτημάτων του σωματείου. 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr