Ομάδα για ψηλά με δυνατά φιλικά!

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του!

 

 

Με μια σειρά από πολύ δυνατούς φιλικούς αγώνες, οι οποίοι θα καταδείξουν στο κοινό τη δυναμική του φετινού, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, θα κυλήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του «Δικεφάλου» του Βορρά. Η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης των «ασπρόμαυρων» θα συμμετάσχει στις 5 Σεπτεμβρίου στο παρθενικό «τεστ» προετοιμασίας, εν όψει της επόμενης χρονιάς και θα ολοκληρώσει την σειρά των φιλικών αγώνων στις 19 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, σχετικά με τη ρότα της προετοιμασίας της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του και τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου έρχεται η ώρα των φιλικών αγώνων. Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τα φιλικά παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 5 Σεπτεμβρίου τον Παναθηναϊκό στα Ιωάννινα.

Δύο ημέρες αργότερα (7/9), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena την ΑΕΚ, ενώ στις 11/9 αναμένεται να γίνει ο επόμενος εντός έδρας φιλικός αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας.

Θα ακολουθήσει ένα πενταήμερο ταξίδι σε Αθήνα και Πάτρα, στη διάρκεια του οποίου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕΚ (16/9 στο ΟΑΚΑ), το Λαύριο (17/9 στο Λαύριο) και τον Προμηθέα (19/9 στην Πάτρα).

Όλα τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όπως είναι αναμενόμενο λόγω του κορωνοϊού θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών».