Υπόσχεση για ένα καλύτερο…αύριο!

Με όραμα ένα λαμπρό μέλλον προετοιμάζεται η ομάδα μπάσκετ!

 

Με την ευχή η νέα σεζόν να κυλήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σίγουρα πιο όμορφα απ’ ότι η αγωνιστική περίοδος, 2019-2020, ξεκίνησε, προ ημερών, η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης! Τα «ασπρόμαυρα» στελέχη συγκεντρώθηκαν, πρόσφατα, στο κλειστό γυμναστήριο, «PAOK Sports Arena» και προπονούνται, πλέον, σε πυρετώδεις ρυθμούς, ευελπιστώντας να είναι έτοιμοι όταν θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του σωματείου. Κάτι το οποίο συμπεραίνεται μέσα από το ακόλουθο Δελτίο Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα διοικητικά μέλη του «Δικεφάλου» του Βορρά.

 

 

«Στην εποχή του κορωνοϊού όλα είναι διαφορετικά και αυτό ακριβώς συνέβη και στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ. Με μάσκες, αποστάσεις, τεστ COVID-19 και αρκετές ακόμη «καινοτομίες» ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ, με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο PAOK Sports Arena.

 

 

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν, άνοιξε με την ενημερωτική ομιλία του γιατρού της ομάδας Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, ο οποίος απευθυνόμενος στους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ, το προπονητικό επιτελείο και τα μέλη του σταφ, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που ισχύουν λόγω κορωνοϊού.

Αμέσως μετά όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν στο απαραίτητο τεστ για τον COVID-19.

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ ξεκινούν από αύριο και σε γκρουπ ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να μπουν για πρώτη φορά στο γήπεδο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (14:40) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Elijah MItrou-Long, που ανοίγει το… χορό των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ.