Η δήλωση του υποψήφιου Προέδρου της Ε.Ο.Κ, Παναγιώτη Φασούλα, για τις εκλογές!

 

Με αφορμή την υποψηφιότητα του για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο πάλαι ποτέ «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας, προχώρησε, προ ημερών, στην έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης.

«Σήμερα η απερχόμενη (και στις 31/3 έκπτωτη πλέον) διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να μεθοδεύσει τη νεκρανάσταση της.

Μετά την καθολική παρέμβαση μας, τα σχέδια της ματαιώθηκαν.

Σωματεία- Μέλη της Γενικής Συνέλευσης προσέφυγαν σήμερα στη Δικαιοσύνη για ορισμό νόμιμης προσωρινής διοίκησης, κάνοντάς μου την ύψιστη τιμή να με προτείνουν ως προσωρινό Πρόεδρο.

 

 

Παράλληλα προτάθηκαν για μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ,  ακόμη 18 άτομα με αδιαμφισβήτητη ιστορία και προσφορά στην ελληνική καλαθοσφαίριση ως προσωρινή διοίκηση.

Σκοπός όλων μας είναι πλέον να οδηγήσουμε επιτέλους σε ήρεμα νερά το καράβι του ελληνικού μπάσκετ, διασφαλίζοντας την ενότητα και την ομαλότητα με αποκλειστικό στόχο τη νόμιμη και όσο το δυνατόν συντομότερη διενέργεια των εκλογών.

Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις άλλων υποψηφίων και μη, θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι στις συντεταγμένες πολιτείες και δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

 

Πηγή: Δελτίο Τύπου

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr