Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ, Βαγγέλης Μουρογιάννης, στο «gipedo.eu»!

 

 

 

 

 

Η αγάπη για το νησί της Πάρου, η θέληση για την πρόοδο ενός σωματείου το οποίο δε μοιάζει, εύκολα, μ’ άλλο, η ανάπτυξη ενός συλλόγου με ξεχωριστά λάφυρα από την περιοχή της Μάρπησας…

 

 

Όλα αυτά μαζί στοιχειοθετούν τους στόχους και το ‘προφίλ’ των ομάδων καλαθοσφαίρισης του σωματείου, Μαρπησσαϊκός, ο οποίος, διαρκώς, στο νησί τη δική του εντύπωση κάνει, όπως μας αναφέρει, παρακάτω, ο προπονητής του, Βαγγέλης Μουρογιάννης.

 

 

«Το σωματείο καλαθοσφαίρισης του Μαρπησσαϊκού αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό την τελευταία διετία, γεγονός το οποίο δεν μπορεί παρά να μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Μαρπησσαίκός στεγάζεται, πλέον, σ’ ένα κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε, παλαιότερα, με συνέπεια οι ομάδες μας να περιορίζονται στην εκγύμναση τους στο ανοιχτό γήπεδο της περιοχής.

 

 

Επίσης, μέχρι πριν, περίπου, δύο έτη, η ανδρική μας ομάδα χρησιμοποιούσε τα κλειστά γυμναστήρια της Σύρου, της Νάξου και της Σαντορίνης, για τη διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων της, ωστόσο η συγκεκριμένη….Οδύσσεια του ανδρικού μας τμήματος έχει, πλέον, λάβει τέλος.

 

 

 

Η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Μάρπησας έχει προκαλέσει την αύξηση του αριθμού των νεαρών παικτών οι οποίοι ανήκουν στο φυτώριο του Μαρπησσαϊκού, κάτι το οποίο είναι καταφανές από το ότι οι ομάδες μας αριθμούν, περίπου, 100 αθλητές-τριες στο δυναμικό τους αντί, περίπου, 40 που αριθμούσαν πριν μερικά έτη», ήταν, προ ημερών, τα πρώτα λόγια του κ. Βαγγέλη Μουρογιάννη στην ιστοσελίδα μας, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Λάμψη» Κορασίδων στις Κυκλάδες!

 

«Την περασμένη σεζόν, ο Μαρπησσαϊκός διέπρεψε στο Πρωτάθλημα Κορασίδων της Ένωσης Κυκλάδων, κατακτώντας την 4η θέση. Οι άλλες ομάδες μας τερμάτισαν σε ικανοποιητικές θέσεις, ενώ… μελανό σημείο για την Περιφέρεια των Κυκλάδων αποτελεί, δίχως άλλο, η μη ύπαρξη κάποιας ανδρικής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Εν όψει της επόμενης χρονιάς, η ανδρική μας ομάδα δε θα διασταυρώσει τα «ξίφη» της με τα τμήματα του Άρη Σύρου, του Α.Ο. Ερμούπολης, της Άνδρου, της Τήνου και της Μυκόνου, τα οποία θα σχηματίσουν τον έτερο όμιλο του Πρωταθλήματος της Ένωσης Κυκλάδων.

 

 

Εμείς θα κοντραριστούμε με τον Πανναξιακό, την Α.Ε. Σαντορίνης και μερικές, ακόμα, ομάδες, με την ελπίδα να τερματίσουμε εντός των δύο πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, προκειμένου να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Βέβαια, η διεκδίκηση της ανόδου στο Πρωτάθλημα της παραπάνω κατηγορίας δεν αποτελεί γι’ εμάς τον πρωταρχικό στόχο, αφού ο σύλλογος μας στηρίζεται, εν πολλοίς, σε γηγενείς μπασκετμπολίστες και όχι σε αθλητές οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε ομάδες του Νομού Αττικής".

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

 

https://www.facebook.com/pages/category/Amateur-Sports-Team/MARPISSAIKOS-FC-BC-471158090105/

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr