Η ιθύνουσα του σωματείου καλαθοσφαίρισης, Ευαγγελία Παπαϊωάννου στο «gipedo.eu»!

 

 

 

 

Η διαφορετικότητα στο πρόσωπο του ανθρώπου στην τεχνική ηγεσία, η επικείμενη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 τοπική κατηγορία, οι βλέψεις για μια «λαμπρή» στον χώρο της καλαθοσφαίρισης πορεία… Όλα αυτά τα στοιχεία συγκροτούν τη νέα τάξη πραγμάτων στον Α.Π.Ο. Μέθανα, ο οποίος προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά με καινούργιες φιλοδοξίες, τις οποίες μας ανέφερε η Ευαγγελία Παπαϊωάννου, η οποία αποτελεί μια από τις πιο δραστήριες γυναικείες παρουσίες… 

 

 

«Ο Αθλητικός Πολιτιστικός όμιλος Μέθανα έχει, ήδη, αλλάξει προφίλ στον αθλητικό χώρο. Το σωματείο καλαθοσφαίρισης, Α.Π.Ο. Μέθανα, το οποίο κατάφερε να προβιβαστεί, πριν λίγο καιρό, στο Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Κ, θα πορευτεί με διαφορετικό πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία του με την ελπίδα να πετύχει τους στόχους του στη νέα διοργάνωση.

 

 

Συγκεκριμένα, η ανδρική μας ομάδα καθοδηγείται, πλέον, από την κόουτς, κα. Εύη Κτενά, η οποία αντικατέστησε, πριν λίγο καιρό, τον κ. Λευτέρη Κοκκάλα, στο αντίστοιχο πόστο. Παράλληλα, η ανδρική μας ομάδα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί το κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου για τη διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων της και των προπονήσεων της, αφήνοντας την στέγη της Νέας Κίου, στην οποία έδρευε τα προηγούμενα έτη. Επίσης, ο Α.Π.Ο. Μέθανα θα συμμετάσχει με εφηβική ομάδα στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Κ, η οποία θα καθοδηγείται από την ίδια κόουτς.

 

 

Κοινός σκοπός των στελεχών του σωματείου μας δεν είναι άλλος από την πραγματοποίηση μιας θετικής πορείας στο Πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Κ με την ελπίδα να αναπτύξει, παράλληλα, η ομάδα μας το φυτώριο της. Αντίπαλοι μας στο νέο Πρωτάθλημα Ανδρών της Ε.Κ.Σ.Α.Κ θα είναι οι ομάδες, Λέοντες 2014, Τήρων Αγίων Θεοδώρων, Α.Ο. Ξυλοκάστρου, Άρατος Κιάτου, Αργοναύτης Νέας Κίου, Διαγόρας Βέλου, Ατρέας Άργους, Α.Ο.Κορωνίς Ληγουριού και Ασσίνη Ναυπλίου.

 

 

Η ομάδα, η οποία θα τερματίσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος, θα γνωρίσει τον υποβιβασμό στην παρακάτω κατηγορία, ενώ το τμήμα το οποίο θα καταλήξει στην προτελευταία θέση του θεσμού, θα συμμετάσχει σε αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τη 2η ομάδα της Α2 τοπικής κατηγορίας, ευελπιστώντας στην παραμονή του στην Α1.

 

 

Εμείς θα εισέλθουμε στο νέο Πρωτάθλημα με ιδιαίτερη αισιοδοξία για την υλοποίηση του στόχου μας, παρά το ότι για μια ακόμα χρονιά θα στερηθούμε την στέγαση μας εντός του τόπου μας. Δυστυχώς, το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής των Μεθάνων, το οποίο χρησιμοποιούσε, παλαιότερα, η ομάδα, δε βρίσκεται, πλέον, σε ιδανική κατάσταση για τη διεξαγωγή επίσημων αναμετρήσεων και προπονήσεων από κάποια ομάδα».

 

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr