Το «gipedo.eu» αναφέρεται στις σύγχρονες κινήσεις των ανθρώπων του σωματείου.

 

 

 

 

Στην καρδιά του θρησκευτικού τουρισμού, πλάι στη μαγευτική θέα ενός ονειρικού τόπου παραθαλάσσιου και αγκαλιά με την αύρα που εκπέμπει η ομορφιά των Βυζαντινών Εκκλησιών και τα γραφικά εξωκλήσια, βρίσκεται ένα αθλητικό σωματείο με όραμα και πίστη στην αλήθεια…

 

 

Πρόκειται για το σωματείο καλαθοσφαίρισης των Μεθάνων, το οποίο εδρεύει στο όμορφο αυτό νησί και με την παρουσία του τιμά απεριόριστα το ενδιαφέρον του κοινού για χάρη της ομάδας αυτής… Γι’ αυτό τον λόγο, η ιστοσελίδα μας, παρουσιάζει, ακολούθως, στους επισκέπτες του ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση η οποία επικρατεί στον σύλλογο σήμερα… 

 

  

 

 

Ο κ. Βασίλειος Παπαϊωάννου διατηρεί τον τίτλο του Προέδρου στον αθλητικό σύλλογο των Μεθάνων, ενώ η κα. Ευαγγελία Παπαϊωάννου αποτελεί την Πρόεδρο των τμημάτων καλαθοσφαίρισης. Την περασμένη σεζόν, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, η οποία χρησιμοποιεί ως έδρα της το γυμναστήριο της Νέας Κίου, συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Κ.

 

 

Το ανδρικό τμήμα τερμάτισε στην 2η θέση της διοργάνωσης και καθοδηγήθηκε από δύο προπονητές, κατά τη διάρκεια της σεζόν, με συνέπεια να ανέλθει στην Α' Ε.Σ.Κ.Α.Κ. Για να συμβεί αυτό, η ομάδα κέρδισε τον Α.Ο. Κρανιδίου στους δύο αγώνες για τη φάση των "μπαράζ" ανόδου. Προπονητής της ομάδας, την τελευταία διετία, ήταν  ο κ. Λευτέρης Κοκκάλας, ο οποίος υπήρξε παλιός παίκτης του Οιακα Ναυπλίου.

 

 

Επίσης, εν όψει της νέας σεζόν, ο σύλλογος μας θα παρουσιαστεί στο Πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Κ με εφηβικό τμήμα το οποίο θα καθοδηγείται από την κα. Εύη Κτενά.

 

 

Ευχάριστο γεγονός για τις ομάδες καλαθοσφαίρισης του συλλόγου αποτελεί η συμμετοχή τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου της περιοχής, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακό χλοοτάπητα, προκειμένου να ακολουθούν, διαχρονικά, οι αθλητές του σωματείου πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

 

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τον Α.Π.Ο. Μέθανα μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

https://www.facebook.com/%CE%91%CE%A0%CE%9F-%CE%9C%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1-327669948119605/

 

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr