Η προπονήτρια καλαθοσφαίρισης, Αρετή Καπνιά, στο «gipedo.eu»! 

 

  

 

 

Στην καρδιά της Κεντρικής Ελλάδας το όνειρο μιας ομάδας ανθρώπων μοιάζει με φωτιά η οποία κρατιέται ψηλά με ξεχωριστή δάδα…. Οι άνθρωποι του Α.Ο.Πελασγιότιδας, δεν εκπροσωπούν το σωματείο το οποίο διαπρέπει στο σπορ του ποδοσφαίρου και στο άθλημα της σάλας (βόλεϊ), αλλά και τις υπέροχες ομάδες, οι οποίες αναπτύσσονται στο μπάσκετ και διακρίνονται για το ταλέντο, το όραμα τους και την παιδική τους αύρα…

 

Οι έμπειροι προπονητές, κ. Γκιουλέκας και κ. Κουτρούλης, οργανώνουν, διαχρονικά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πλούσια αυτή αθλητική γκάμα, ενώ η εξαίρετη κυρία, Αρετή Καπνιά, προσφέρει τις πλούσιες προπονητικές της γνώσεις στα παιδιά τα οποία αγγίζουν για πρώτη φορά την μπάλα…

 

 

Όλα, λοιπόν, συντελούν στο συμπέρασμα πως ο Α.Ο.Πελασγιότιδας θα προσφέρει στο κοινό τη δική του αθλητική λάμψη για πάντα, κάτι το οποίο φανερώνεται και από τις ακόλουθες δηλώσεις της Αρετής Καπνιά, οι οποίες είναι ενδιαφέρουσες τα μάλα…

 

 

 

 «Εγώ έχω αναλάβει την εκγύμναση των δύο ομάδων Τζούνιορ του Α.Ο. Πελασγιότιδας, οι οποίες αριθμούν, περίπου, 50 νεαρούς αθλητές-τριες. Οι παίκτες-τριες μας προπονούνται στο 7ο Γυμνάσιο και στο 23ο Δημοτικό σχολείο της εν λόγω περιοχής, ενώ κάθε Σάββατο συμμετέχουν σε μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων, με σκοπό την αποκόμιση πλούσιων εμπειριών.

 

 

Οι συνθήκες εκγύμνασης των αναπτυξιακών μας τμημάτων είναι ευμενείς, με εξαίρεση την έλλειψη επαρκούς φωτισμού στο γυμναστήριο. Τα στελέχη της διοίκησης του Α.Ο. Πελασγιότιδας και ο γονείς των νεαρών παιδιών στηρίζουν, εμπράκτως, την προσπάθεια μας και γι’ αυτό τον λόγο ο σύλλογος μας, διαρκώς, αναβαθμίζεται. Τη φετινή σεζόν, η αθλητική μας οικογένεια έχει εξαπλωθεί, καθώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των αθλητών-τριών αυτής κατά, περίπου, 40 άτομα, δείγμα πως το έργο των προπονητών-τριών μας, Γκιουλέκα, Κουτρούλη και το δικό μου, είναι άξιο.

 

 

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό πως το σωματείο καλαθοσφαίρισης, Α.Ο. Πελασγιότιδας, το οποίο αριθμεί, περίπου, 150, αθλητές-τριες σ’ όλα τα τμήματα του, έχει συνάψει μια ωφέλιμη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επιπλέον, ενδεικτικό της αξιόλογης προσπάθειας μας αποτελεί η ένταξη του μπασκετμπολίστα μας, Ορφέα Πανάγου, στα κλιμάκια της Εθνικής μας ομάδας, ενώ όλοι μας ευχόμαστε κάθε νέα επιτυχία στον σύλλογο μας», είπε, αρχικά, η Αρετή Καπνιά, στην ιστοσελίδα μας για να αναφερθεί στην συνέχεια στην προσωπική της καριέρα στον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

 

 

 

 

«Η αθλητική μου καριέρα είχε αφετηρία την Ολυμπιάδας Λάρισας, έχοντας ως προπονήτρια την Αφροδίτη Αραπατσάνη και αγωνιζόμενη στη θέση της γκαρντ. Ακολούθως, εντάχτηκα στο έμψυχο δυναμικό της Πράσινης Γωνιάς Τρικάλων, έχοντας ως κόουτς την Αθηνά Τσακνή, ενώ το έτος 2014 ολοκλήρωσα την καριέρα μου ως αθλήτρια, προκειμένου να ασχοληθώ με τον τομέα της εργοφυσιολογίας.

 

 

Είμαι, ήδη, 25 ετών και εργάζομαι σε δύο αθλητικά σωματεία (Ολυμπιάδας Λάρισας και Α.Ο.Πελασγιότιδας), έχοντας υπό την καθοδήγηση μου αρκετούς νεαρούς μπασκετμπολίστες-τριες των ομάδων υποδομής των δύο αυτών συλλόγων. Πρότυπο μου στον χώρο του αθλητισμού είναι ο παλαίμαχος, πλέον, διεθνής μπασκετμπολίστας, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νεαρό παίκτη-τρια».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr