Ο Μιχάλης Παράσχου στο «gipedo.eu»!

 

Στο πρόσωπο του ενσαρκώνεται ο πρεσβευτής του υγιούς αθλητισμού… Ο άνθρωπος, ο οποίος μοχθεί, καθημερινά, για την προοδευτική πορεία του Αστέρα Καβάλας, με απώτερο σκοπό την καταξίωση του αγαπημένου του συλλόγου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αλλά και πέρα αυτής…

Πρόκειται για τον Πρόεδρο του συγκεκριμένου συλλόγου καλαθοσφαίρης, Μιχάλη Παράσχου, ο οποίος μίλησε, προ καιρού, στην ιστοσελίδα μας για τα σχέδια του με τον σύλλογο της καρδιάς του…

 

 

«Ο Αστέρας Καβάλας βρίσκεται εντός των στόχων του, ύστερα από την ολοκλήρωση του πρώτου μισού των φετινού Πρωταθλήματος της Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ. Θεωρώ, όμως, πως «τρώγοντας» ανοίγει η όρεξη και ο σύλλογος μας θα μπορέσει να διαγράψει ικανοποιητικές πορείες στο μέλλον.

Άλλωστε, ο Αστέρας Καβάλας είναι μια από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες στη χώρα μας και διδάσκει στα παιδιά το σπορ της καλαθοσφαίρισης με απόλυτη επιτυχία. Παράλληλα, όμως, ο σύλλογος μας διαπεδαγωγεί τους αθλητές-τριές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι το οποίο μας τιμά όλους απεριόριστα», είπε, αρχικά, ο κ. Παράσχου στην ιστοσελίδα μας για να προσθέσει στην συνέχεια.

«Πέρσι, η ανδρική μας ομάδα συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ωστόσο η έλλειψη εμπειρίας μας στέρησε τη δυνατότητα να σταθούμε στην συγκεκριμένη κατηγορία.

 

 

Η φιλοσοφία του συλλόγου στηρίζεται στη χρησιμοποίηση των γηγενών αθλητών-τριών στη ανδρική και στη γυναικεία ομάδα.  Είναι, όμως, ευχάριστο το γεγονός πως ο σύλλογος μας έχει αναδείξει το ταλέντο κάποιων παικτών, όπως του Στέργιου Μακρόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται, πλέον, στον Φίλιππο Βέροιας και του Κώστα Μπακιρτζή, ο οποίος αποτελεί μέλος της Μακάμπι Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε ο κ. Παράσχου για να συμπληρώσει στην συνέχεια.

«Οι προπονητές μας είναι όλοι πτυχιούχοι της πανεπιστημιακής σχολής των ΤΕΦΑΑ, αφού εμείς επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε μόνο με παιδαγωγούς και όχι απλά με προπονητές.  

 

 

 Το ανδρικό μας συγκρότημα καθοδηγείται από τους κ. Λεωνίδα Μαγιάννη, ο οποίος συνεργάζεται με τον κ. Στέλιο Σχοινάκη, ενώ οι ομάδες μας εδρεύουν στο κλειστό γυμναστηριο της περιοχής Ποταμούδια Καβάλας. Οι ομάδες Παίδων και Κορασίδων γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αίβαζίδη, ενώ η γυναικεία ομάδα καθοδηγείται από τον Δημήτρη Οσγουρίδη.

Ως προπονητήριο, ο σύλλογος μας χρησιμοποιεί το κλειστό γυμναστήριο του 3ο Λυκείου, το οποίο έχουμε εξοπλίσει με όργανα που βοηθούν το προπονητικό έργο. Επίσης, ο σύλλογος μας διατηρεί συνεργασία με την «Sports Clinic», στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνονται διάφορες μετρήσεις στους αθλητές και να καλύπτονται οι σοβαροί τραυματισμοί.

 

 

Χρειάζεται, όμως, να αναφέρω πως οι βασικοί…αιμοδότες του Αστέρα Καβάλας είναι οι νεαροί αθλητές-τριες του συλλόγου. Αυτοί είναι οι χορηγοί μας, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες μας και εύχομαι να τους έχει, πάντα, ο ΘΕΟΣ καλά.

Ο σύλλογος μας έχει δυναμικό 400 αθλητές-τριες, οι οποίοι είναι οι περισσότεροι από κάθε άλλον  στην πόλη μας. Επίσης, ο Αστέρας Καβάλας γιορτάζει, φέτος, την συμπλήρωση των 40 ετών της συνεχούς λειτουργίας του σωματείου. 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr