Ο Θοδωρής Παπαζούδης στο «gipedo.eu»!

 

Καλοκαίρι του 2013! Η αγάπη για τον αθλητισμό, η συμπάθεια στο σπορ του μπάσκετ και το όραμα για ένα καλύτερο…αύριο στο άθλημα που έχει χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις στο κοινό μας, οδήγησε μια ομάδα ανθρώπων στη λήψη μιας μεγάλης απόφασης. Στη δημιουργία του σωματείου καλαθοσφαίρισης, Π.Γ.Σ. Παγγαίο, το οποίο αποτελεί το καμάρι της μακεδονικής περιοχής, Νικήσιανη Καβάλας. Βασικός «άξονας» αυτής της προσπάθειας δεν ήταν, τότε, άλλος από τον Θοδωρή Παπαζούδη, ο οποίος πρωταγωνίστησε, προ ετών, για την σύσταση και ακολούθως την οργάνωση του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα.

 

 

Περίπου πέντε έτη μετά, ο εν λόγω επιχειρηματίας δε διατηρεί μόνο μια ιδιότητα στον σύλλογο… Πέρα από την ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους του συλλόγου, ο κ. Παπαζούδης αποτελεί τον έναν από τους βασικούς χορηγούς του Π.Γ.Σ. Παγγαίου, τον πιστό φίλαθλο της μακεδονικής ομάδας, τον εκσυγχρονιστή του συλλόγου σ’ όλους τους τομείς.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω γεγονότα, το «gipedo.eu» παρέθεσε, προ καιρού, τον λόγο στον κ. Παπαζούδη, ο οποίος μας μίλησε για το δικό του έργο στο σωματείο.

 

«Ο Π.Γ.Σ. Παγγαίου δημιουργήθηκε το έτος, 2013, από μια ομάδα ανθρώπων, η οποία αγαπούσε και αγαπάει το μπάσκετ. Ο σύλλογος μας στεγάζεται στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, Νικήσιανη Καβάλας, το οποίο, όμως, δε διαθέτει κανονικό παρκέ.

 

 

Παρ όλα αυτά, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παγγαίου, προεξέχοντος του Δημάρχου, κ. Αναστασιάδη, έχουν προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο. Εγώ είμαι φίλαθλος του Π.Γ.Σ. Παγγαίου, χορηγός του συλλόγου και ένας άνθρωπος, ο οποίος προσπαθεί, καθημερινά, να συμβάλει στην προοδευτική πορεία του σωματείου σ’ όλα τα επίπεδα.

 

Ο Π.Γ.Σ Παγγαίου διαθέτει παιδικό τμήμα και τμήμα Κορασίδων, ενώ παλαιότερα διέθετε γυναικείο συγκρότημα, υπό τις οδηγίες της νυν προπονήτριας τη Α.Ε Δοξάτου, Ιωάννας Μυλωνά. Πρόεδρος του σωματείου είναι ο κ. Σάββας Ηλιάδης, ενώ αρκετά είναι τα στελέχη τα οποία στηρίζουν τον σύλλογο σ’ όλα τα επίπεδα. Σκοπός μας είναι η συνεχής αναβάθμιση του Π.Γ.Σ. Παγγαίου σ’ όλα τα επίπεδα».  

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr