Ο Σαββας Αμπεριάδης στο «gipedo.eu»!

 

Το «φωτεινό σήμα» το οποίο… άναψε ο Θοδωρής Παπαζούδης, το έτος 2013, «γέννησε» τον Π.Γ.Σ. Παγγαίου και μια ομάδα ανθρώπων φρόντισε, από τότε μέχρι, για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του μακεδονικού σωματείου.

Εν έτη 2017, ο Π.Γ. Σ. Παγγαίου έχει ενεργό ρόλο στο Πρωτάθλημα της Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ, καλλιεργεί, διαρκώς, το ταλέντο των παικτών οι οποίοι βρίσκονται στις Ακαδημίες του και ευελπιστεί σ’ ένα καλύτερο μέλλον στον χώρο του αθλητισμού. Τέτοιο που να συνάδει με τους στόχους των υποστηρικτών του σωματείου, οι οποίοι στηρίζουν, ένθερμα, την αγαπημένη τους ομάδα.

 

 

Με αφορμή την συνεχή ανάπτυξη του Π.Γ.Σ. Παγγαίου στον χώρο της καλαθοσφαίρισης, το «gipedo.eu» έδωσε, προ καιρού, τον λόγο στον έμπειρο προπονητή της ανδρικής ομάδας, Σάββα Αμπεριάδη, ο οποίος μας μίλησε για τους στόχους του με το συγκεκριμένο σωματείο.

 

«Το φετινό Πρωτάθλημα είναι χωρισμένο σε δύο ομίλους. Εμείς συμμετέχουμε στον όμιλο, στον οποίο υπάρχουν οι ομάδες, Μακεδόνες Κρηνίδων, Απόλλων Δράμας, Κ.Α.Ο.Δ, Τιτάνες Δράμας, Α.Ε Δοξάτου, Προσοτσάνη, Βόλακας, Πανσερραίκός, Α.Ο. Σερρών, Σιδηρόκαστρο και Ηράκλεια Σερρών.

Εμείς διαθέτουμε ανδρική ομάδα, η οποία δίνει το παρών στην συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά όχι εφηβικό συγκρότημα, αφού δεν έχουμε απαρτία στις αντίστοιχες ηλικίες παικτών. Παρ’ όλα αυτά, σκοπός μας είναι η προαγωγή των νεαρών παικτών μας στις αγωνιστικές δραστηριότητες του ανδρικού τμήματος, κάτι το οποίο είναι καταφανές από το γεγονός πως μόνο τρεις αθλητές προέρχονται από ομάδες εκτός του Νομού Καβάλας (έρχονται από τη Δράμα).  

 

 

Όσον αφορά στον στόχο της ανδρικής μας ομάδας, στο φετινό Πρωτάθλημα, επιθυμούμε την είσοδο μας στην πρώτη 4αδα του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου μας, με την ευχή να τα καταφέρουμε. Είναι ευχάριστο το γεγονός πως η ποιότητα του Π.Γ.Σ. Παγγαίου έχει, φέτος, βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα έτη και σ’ αυτό έχει συμβάλει η αρωγή του Δήμου Παγγαίου, αφού τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής βρίσκονται στο πλευρό μας», είπε, αρχικά, ο κ. Αμπεριάδης, στην ιστοσελίδα μας για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

«Εγώ μέχρι πρόπερσι αγωνιζόμουν στον Γ.Σ. Ελευθερούπολης, ενώ παλαιότερα έχω αγωνιστεί στις ομάδες, Κ.Α.Ο. Δράμας, Τιτάνες Δράμας και Α.Ο. Καβάλας. Συνεπώς γνωρίζω καλά το σπορ του μπάσκετ και γι’ αυτό τον λόγο είμαι αισιόδοξος πως ο Α.Π.Σ Παγγαίου έχει μέλλον στον συγκεκριμένο χώρο. Αυτό οφείλεται στα στελέχη του σωματείου, τα οποία στηρίζουν, αμέριστα, την προσπάθεια του, αλλά και στον Πρόεδρο αυτού, Σάββα Ηλιάδη, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα για την ορθή ανάπτυξη του σωματείου». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr