Ο Τάσος Σερεμέτης στο «gipedo.eu»!

 

Μια ιστορία 30 χρόνων «χρωματίζεται από έναν «ήρωα»… Μια πορεία τριών δεκαετιών συναντά στο διάβα της έναν άνθρωπο, ο οποίος πρωταγωνιστεί για τη διατήρηση του αγαπημένου του συλλόγου στο αθλητικό στερέωμα, μια ρότα, η οποία δεν είναι συνεχής σε βάθος ετών, αλλά συνοδεύεται από την παρουσία ενός προσώπου το οποίο έχει διάρκεια στον χρόνο… Τέτοια που να του επιτρέπει να καμαρώνει, αρχοντικά, εν έτη 2017, τους «καρπούς» του δικού του έργου και των συνεργατών του…

Πρόκειται φυσικά για τον Τάσο Σερεμέτη, ο οποίος προσφέρει, καθημερινά, τη «ψυχή» του για την καλύτερη δυνατή εξελικτική πορεία των Μακεδόνων Κρηνίδων στον χώρο της καλαθοσφαίρισης και συνεχίζει, απτόητος, να υπηρετεί, ευλαβικά, από διάφορους ρόλους τον σύλλογο από τον Νομό Καβάλας.

 

 

 

 

Το «gipedo.eu» επικοινώνησε, προ ημερών, με τον παίκτη, προπονητή και παράγοντας των Μακεδόνων Κρηνίδων και εκείνος δε δίστασε να μας ανοίξει την καρδιά του, μιλώντας για το εν λόγω σωματείο και την προσωπική του καριέρα στον αντίστοιχο χώρο.

 

 

 

«Οι Μακεδόνες Κρηνίδων συστάθηκαν, για πρώτη φορά, το έτος, 1989, από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αγαπούσαν και αγαπούν τον αθλητισμό. Ο σύλλογος μας διαθέτει, εδώ και πολλά χρόνια, ανδρική ομάδα, η οποία συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ, ενώ ορισμένες σεζόν τέθηκε εκτός λειτουργίας, λόγω μιας σειράς θεμάτων τα οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Φέτος, οι Μακεδόνες Κρηνίδων συμμετέχουν στους επίσημους θεσμούς με ανδρική και εφηβική  ομάδα, ενώ διαθέτουν τμήματα Ακαδημιών, τα οποία καθοδηγούνται από τον μπασκετμπολίστα του Αστέρα Καβάλας, κ. Παπαζώτο. Στο σωματείο μας υπάρχουν αγόρια και κορίτσια, τα οποία συγκροτούν τις ομάδες Ακαδημιών του συλλόγου μας και στεγάζονται στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, Κρηνίδες Καβάλας.

 

 

 

Η ανδρική μας ομάδα έχει συνεχή δράση στον χώρο του μπάσκετ από την σεζόν, 2010-2011 και έκτοτε, ωστόσο, φέτος, διαγράφει μέτρια πορεία στο Πρωτάθλημα της Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ. Το τμήμα μας βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αγωνιζόμενο με τις ομάδες, Π.Γ.Σ. Παγγαίου, Απόλλων Δράμας, Τιτάνες Δράμας, Κ.Α.Ο. Δράμας, Πανσερραίκός, Α.Ο. Σερρών, Δόξα Βώλακα και Α.Ε. Δοξάτου, αλλά σκοπός μας δεν είναι η πορεία πρωταθλητισμού. Δεν στοχεύουμε στην κατάκτηση μιας εκ’ των τεσσάρων πρώτων θέσεων, αλλά στην καλύτερη δυνατή άθληση των παικτών μας και φυσικά στην προώθηση των νεαρών παικτών στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ανδρικής ομάδας.

Αυτό το χρονικό διάστημα, η α’ ομάδα καθοδηγείται απ΄ εμένα και τον Ηλία Καγκασίδη, καθώς ο έμπειρος πρώην προπονητής μας, κ. Ρίζος, έλυσε, προ ημερών, την συνεργασία του με τα στελέχη του σωματείου. Εμείς έχουμε εκτιμήσει το έργο του κ. Ρίζου στον σύλλογο μας και γι’ αυτό μπορώ να σας πω πως συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε αρκετά από τα προπονητικά του συστήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας και της διεξαγωγής των αγώνων αυτής.

 

 

 

Απώτερος σκοπός μας είναι η πλαισίωση του ρόστερ του ανδρικού τμήματος από παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τις ομάδες Ακαδημιών του συλλόγου μας, με την ευχή να τα καταφέρουμε. Ήδη, ένας αθλητής μας, ο Λεωνίδας Σκέμπης (γκαρντ και σμολ-φόργουορντ), αποτελεί μέλος του κλιμακίου της Περιφέρειας μας και καθοδηγείται από τον Νίκο Καλφόπουλο, με την προοπτική να εξελιχθεί ως μπασκετμπολίστας και να αγωνιστεί στο μέλλον στο καλύτερο δυνατό Πρωτάθλημα», είπε, ο Αναστάσιος Σερεμέτης, στο α’ μέρος της συνέντευξης του και εν συνεχεία μίλησε για την προσωπική του καριέρα στον χώρο του μπάσκετ.

 

«Ξεκίνησα την καριέρα μου στον χώρο του αθλητισμού το έτος, 1989, με αφετηρία τον Α.Ο. Καβάλας. Παρέμεινα στον συγκεκριμένο σύλλογο μέχρι το έτος 1992 και εν συνεχεία αγωνίστηκα στον Αστέρα Καβάλας. Θήτευσα στο εν λόγω σωματείο δύο, συνολικά, έτη και ακολούθως εντάχθηκα στο ρόστερ των Μακεδόνων Κρηνίδων, στο οποίο παρέμεινα έως το 1998.

 

 

 

Την αγωνιστική περίοδο, 1998-1999, πρόσφερα τις υπηρεσίες μου στο εφηβικό συγκρότημα του Κ.Α.Ο. Δράμας, ενώ τη διετία, 1999-2001 αγωνίστηκα, εκ νέου, στους Μακεδόνες Κρηνίδων. Την επόμενη σεζόν, 2001-2002, η συγκεκριμένη ομάδα δεν συμμετείχε σε κάποια επίσημη διοργάνωση, με συνέπεια εγώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Γ.Σ Ελευθερούπολης. Από το έτος, 2003, όμως, μέχρι το 2010, αγωνίστηκα, ξανά, στους Μακεδόνες Κρηνίδων, οι οποίοι είχαν, ήη, επιστρέψει σε αγωνιστική δράση, ενώ τη διετία, 2010-2012, αποτέλεσα μέλος της αθλητικής οικογένειας του Ηρακλή Καβάλας. Την σεζόν, 2012-2013, αγωνίστηκα, ξανά, στους Μακεδόνες Κρηνίδων και από τότε μέχρι σήμερα αποτελώ μόνιμο στέλεχος του εν λόγω σωματείου.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές, όπως οι Καλφόπουλος, Λυκόπουλος, Αποστολίδης, Γρηγοριάδης, Αλκιτζής, Τερζής, Τσαρόγλου, Λογοθέτης, Ρίζος κ.α, έχοντας γνωρίζει αμέτρητες εμπειρίες στον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr