Ο Κώστας Ρίζος στο «gipedo.eu»!

Λίγο καιρό έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με το σωματείο καλαθοσφαίρισης, Μακεδόνες Κρηνίδων, ο έμπειρος προπονητής καλαθοσφαίρισης, Κώστας Ρίζος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, για τη θητεία του στον αγαπημένο του χώρο.

«Εγώ θήτευσα στην τεχνική ηγεσία των Μακεδόνων Κρηνίδων, περίπου, έξι (6) έτη. Βέβαια, στην πόλη της Δράμας βρίσκομαι, περίπου, 10 χρόνια, με τα δύο εξ’ αυτών να έχω εργαστεί στα αναπτυξιακά τμήματα του Κ.Α.Ο. Δράμας και τρία έτη να έχω μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Κατάγομαι από τον Νομό Αττικής, ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στην Ε.Φ.Ο.Α. «Σπύρος Λούης», υπό τις οδηγίες των προπονητών, Θανάση Ράμμου, Μέμου Ιωάννου και Παναγιώτη Κοντογιάννη, πριν, περίπου, 20 έτη, ενώ στην συνέχεια εργάσθηκα στον ιστορικό σύλλογο, Α.Ο. Αμπελοκήπων, ως συνεργάτης των προπονητών, Νίκου Αποστολίδη και Γιώργου Καλαφατάκη.  Επίσης, τη χρονική διετία, 2005-2007 συνεργάστηκα με τα στελέχη του Άτταλου Καματερού, ως προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων του σωματείου, ενώ έχω εργασθεί ως προπονητής του γυναικείου τμήματος του Α.Ο. Αμπελοκήπων, του συγκροτήματος Νεανίδων του ίδιου συλλόγου, το οποίο κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και ως συνεργάτης του προπονητή, Βαγγέλη Σιταρά, στην τεχνική ηγεσία του Γ.Σ. Αμαρουσίου.

 

Αυτό το χρονικό διάστημα προπονώ τις ομάδες ανάπτυξης των Τιτάνων Δράμας, οι οποίες προπονούνται στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται πλησίον του κλειστού γυμναστηρίου, «Κραχτίδη». Η ανδρική ομάδα του σωματείου καθοδηγείται από τον κ. Καρατζά, ενώ τα τμήματα υποδομής από τον προπονητή, Βαγγέλη Καρατσοπάνη και τον κόουτς, Γιάννη Καλφόπουλο. Δε θα ήθελα να αναφερθώ στους λόγους του «διαζυγίου» μου με τα μέλη των Μακεδόνων Κρηνίδων, αλλά να κρατήσω τις αρκετές ευχάριστες εμπειρίες τις οποίες βίωσα με τον εν λόγω σύλλογο». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr