Ο Θοδωρής Γκόγκας στο «gipedo.eu»!

 

Οι σύγχρονες ενέργειες της προπονήτριας, Γιάννας Μυλωνά, δεν είναι οι μοναδικές που χρειάζεται να εκτιμήσει κάποιος, προκειμένου να δικαιολογήσει την ορθή ανάπτυξη της Α.Ε. Δοξάτου στον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

Πέρα από την υπέροχη Δραμινή προπονήτρια, σημαντική συμβολή στο αθλητικό οικοδόμημα των μελών του μακεδονικού σωματείου έχει ο υπεύθυνος της Α.Ε. Δοξάτου, Θοδωρής Γκόγκας, ο οποίος μίλησε, πρόσφατα, στην ιστοσελίδα μας, για το έργο του στο σωματείο.

 

 

 

«Ο σύλλογος μας εισήλθε στον χώρο της καλαθοσφαίρισης, πριν πολλά έτη, με την ονομασία, Φίλιππος Δοξάτου. Το έτος, 1994, όμως, οι ομάδες μπάσκετ του σωματείου μας διαχωρίστηκαν από τα ποδοσφαιρικά τμήματα, λαμβάνοντας την ονομασία, Α.Ε. Δοξάτου.

 

 

 

Η Α.Ε. Δοξάτου διαθέτει, φέτος, μια ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης, ένα γυναικείο τμήμα μπάσκετ, αλλά και συγκροτήματα υποδομής. Σε ό,τι αφορά το ανδρικό τμήμα, χρέη προπονητή τελεί ο παίκτης της ομάδας, Νίκος Μαζαράκης, ενώ τα συγκροτήματα υποδομής του συλλόγου μας καθοδηγούνται από την κυρία, Γιάννα Μυλωνά. Εγώ υπήρξα προπονητής των αναπτυξιακών ομάδων της Α.Ε. Δοξάτου, πριν μερικά έτη, τα οποία εδρεύουν, πλέον, στο κλειστό γυμναστήριο, Δ.Ι.Γ.Α,  του Νομού Δράμας, αλλά και στο «Κραχτίδη».  

Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως ο σύλλογος μας συμμετέχει, φέτος, στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α’, ενώ τη νέα χρονιά στοχεύει στην επέκταση του σε περισσότερα Πρωταθλήματα της Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ!

 

 

Επιθυμούμε την σταδιακή αύξηση στον αριθμό των ομάδων της Α.Ε. Δοξάτου στο αθλητικό στερέωμα, με την προοπτική τον σχηματισμό μιας γυναικείας ομάδας, ύστερα από μερικά έτη», είπε, αρχικά, ο κ. Γκόγκας στην ιστοσελίδα μας, για να προσθέσει στην συνέχεια.

«Παλαιότερα, ο σύλλογος μας είχε αναδείξει το ταλέντο ορισμένων παικτών, όπως ο Μιλτιάδης Μόσχου, ο οποίος αγωνίστηκε σε Ένωση Καβάλας και Α.Ε.Κ, ενώ ευχή όλων μας είναι η παραγωγή σπουδαίων αθλητών από την αθλητική μας οικογένεια στο μέλλον».  

 Περισσότερες φωτογραφίες μπορεί να δει κάποιος στην ακόλουθη ιστοσελίδα.

https://www.facebook.com/groups/163989484044054/

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr