Ο Δημήτρης Αιβαζίδης στο «gipedo.eu»

 

Ένας «αστέρας» είναι μέλος του Αστέρα… Ένας άψογος άνθρωπος στο πλευρό ενός θαυμάσιου συλλόγου, ένας ιδανικός «τιμονιέρης» στη «θαλάμη» του «πλοίου» το οποίο… σαλπάρει, συνεχώς, για τους δικούς ξεχωριστούς προορισμούς… Με «πλώρη» την αγάπη για τον σύλλογο, με κίνητρο τη λατρεία για τη νεολαία και με σκοπό την καλύτερη δυνατή άθληση των νεαρών παικτών-τριών, ο Αστέρας Καβάλας και ο Δημήτρης Αϊβαζίδης πορεύονται μαζί για πολλοστή σεζόν και οραματίζονται ένα…αύριο γεμάτο δόξα, «λάμψη» και ανάπτυξη για τον αγαπημένο τους σύλλογο.

Αυτόν για τον οποίο μας μίλησε, προ ημερών, ο κ. Αϊβαζίδης, αναλύοντας, πλήρως, τον σκοπό του για τον Αστέρα Καβάλας.  

 

 

«Εγώ γυμνάζω τις ομάδες Παίδων και Κορασίδων του Αστέρα Καβάλας, τη φετινή σεζόν. Εργάζομαι πολλά έτη στον συγκεκριμένο σύλλογο, αφού προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σωματείο από το 1992 έως σήμερα, με εξαίρεση έξι έτη!

 

Επίσης, έχω εργασθεί στον Α.Ο. Καβάλας και στην Ένωση Καβάλας, έξι, συνολικά, έτη, ωστόσο έχω παραμείνει πιστός στα πόστα μου στον Αστέρα Καβάλας, τα υπόλοιπα χρόνια…

Οι ομάδες μας γυμνάζονται στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων και στην αίθουσα του 3ου Λυκείου Καβάλας, υπό την καθοδήγηση μιας ομάδων προπονητών. Το ευχάριστο για τον Αστέρα Καβάλας είναι η αρίθμηση των 350 νεαρών αθλητών-τριών, οι οποίοι στελεχώνουν τα τμήματα μας, όπως φυσικά και οι καλές μέθοδοι προπόνησης αυτών.

 

 

Επίσης, στην αθλητική οικογένεια του Αστέρα Καβάλας έχουν ενταχθεί αρκετές καλές φουρνιές αθλητών-τριών, ενώ υπάρχει η προοπτική να «γεννηθούν» νεοι…αστέρες από τον εν λόγω σύλλογο. Σκοπός μας είναι η παραγωγή αξιόλογων μπασκετμπολιστών οι οποίοι θα μπορέσουν στο μέλλον να αγωνιστούν σε Εθνικές κατηγορίες.

 

 

 

Ήδη, στην Εθνική Παμπάιδων της χώρας μας έχει κληθεί ο Παναγιώτης Τσάμης (γκαρντ), ενώ στο κλιμάκιο της Εθνικής στον Βόλο κλήθηκε, προ καιρού, η παίκτρια μας, Σταυρίνα Κερανοπούλου, η οποία γεννήθηκε το έτος, 2003», είπε, αρχικά, ο άνθρωπος, ο οποίος υπηρέτησε την τριετία, 2001-2004 την εμπειρία της διδασκαλίας σε σχολείο της Κρήτης για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

«Επιπλέον, η πορεία των αναπτυξιακών μας τμημάτων (Παίδων και Κορασίδων), στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα είναι εξαιρετική, αφού αμφότερα πρωταγωνιστούν στις συγκεκριμένες διοργανώσεις της Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ.  

 

 

Εκτιμώ πως οι ομάδες μας έχουν τις δυνατότητες να προκριθούν στην επόμενη φάση των δύο Πρωταθλημάτων, ώστε ακολούθως να διακριθούν στους δύο αυτούς θεσμούς», πρόσθεσε ο κ. Αϊβαζίδης, για να αναφερθεί στην συνέχεια στην προσωπική του καριέρα στον χώρο της καλαθοσφαίρισης.  

 

 

«Εγώ υπήρξα μπασκετμπολίστας του Α.Ο. Καβάλας (σμολ-φόργουορντ και φόργουορντ) από το 1980 μέχρι το 1990. Την αγωνιστική περίοδο, 1990-1991 αγωνίστηκα στον Α.Ο. Χρυσούπολης, ενώ τον επόμενο ενάμιση χρόνο υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία.  

 

 

Στον Α.Ο. Καβάλας συνεργάστηκα με τον αείμνηστο προπονητή, Μίμη Κουκουμάτσα, αλλά και με τον Γιάννη Αλκεντή στις ομάδες ανάπτυξης του σωματείου. Στον Α.Ο. Χρυσούπολης καθοδηγούμουν από τον κόουτς, Τάκη Παπαδόπουλο και τον προπονητή, Χρήστο Λυκόπουλο. Εκπροσώπησα  τις δύο αυτές ομάδες στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στην συνέχεια…

 

 

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες έχω αφοσιωθεί, αποκλειστικά, στον χώρο της προπονητικής και συνάμα απολαμβάνω την κόρη και τον γιο μου, οι οποίοι αγωνίζονται στις ομάδες ανάπτυξης του Αστέρα Καβάλας.

Μπορώ να σας πω πως αισθάνομαι υπέροχα που συνεργάζομαι με τα στελέχη του Αστέρα Καβάλας τόσα χρόνια, ενώ μεγαλύτερη στιγμή γι’ εμένα στην ομάδα ήταν, αμαφίβολα, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ Ανδρών την Άνοιξη του 2015!», είπε, προ ημερών, στην ιστοσελίδα μας ο Δημήτρης Αϊβαζίδης, ο οποίος έχει θητεύσει ως κόουτς στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Αστέρα Καβαλας (2009-2012), στα τμήματα ανάπτυξης της Ένωσης Καβάλας, στον Α.Ο. Καβάλας και στον Α.Ο. Χρυσούπολης.   

 

 

 

 

 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr