Η Ιωάννα Μυλωνά στο «gipedo.eu»!

Η αγάπη για τον αθλητισμό, το πάθος με το μπάσκετ, η τιτάνια μάχη για την εκπλήρωση του προσωπικού της ονείρου, έπειτα από την ολοκλήρωση μιας λαμπρής καριέρας στις Τιτάνες Δράμας..

Είναι το καλοκαίρι του έτους, 2016, είναι η περίοδος που μοιάζει με την «άνοιξη» του Δοξάτου Δράμας στον χώρο της καλαθοσφαίρισης, είναι η ανατολή μιας «χρυσής» διαδρομής για την Ιωάννα…

 

 

Τη γνωστή σ’ όλους μας, Γιάννα Μυλωνά, η οποία μυήθηκε στα μυστικά του αγαπημένου της σπορ όντας παίκτρια των Τιτάνων Δράμας, για δύο έτη και ως συνεργάτιδα του κόουτς, κ. Γαίτάνη, για τέσσερα χρόνια, στην τεχνική ηγεσία του γυναικείου συγροτήματος.

Τη γυναίκα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πότε πρέπει να πατήσει το «φρένο» και πότε το «γκάζι» στην αθλητική ζωή της, την άψογη προπονήτρια αναπτυξιακών τμημάτων, την αυθεντική κυρία του υγιούς αθλητισμού…

 

 

Αυτήν που κίνησε, προ διετίας, ‘γη και ουρανό’, προκειμένου να εκπληρώσει έναν μεγαλοπνοο στόχο στη ζωή της, για τον οποίο μίλησε, πρόσφατα, μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

 

«Κατάγομαι από το χωριό Πλατανιάς Δράμα και πρόσφερα επί σειρά ετών τις υπηρεσίες μου στις Τιτάνες Δράμας, είτε από το πόστο της μπασκετμπολίστριας, είτε από το πόστο της βοηθού προπονητή.

Περίπου πριν δύο έτη, όμως, αποφάσισα να δημιουργήσω την Ακαδημία Δοξάτου, καθώς διαπίστωσα πως στην συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει ομάδα καλαθοσφαίρισης, πέρα από το ανδρικό συγκρότημα της Α.Ε Δοξάτου, το οποίο συμμετέχει στον… μαραθώνιο της Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ.

 

 

Το σωματείο μας, λοιπόν, εδρεύει στο κλειστό γυμναστήριο του δραμινού τόπου, μαζί με την ανδρική ομάδα μπάσκετ, αλλά και μερικές ομάδες ποδοσφαίρου, οι οποίες γυμνάζονται στον συγκεκριμένο χώρο, όταν είναι ανεπίτρεπτες οι συνθήκες για την πραγματοποίηση των προπονήσεων τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Φέτος, η Ακαδημία Α.Ε Δοξάτου λειτουργεί για δεύτερη σεζόν και μπορώ να σας πω πως έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την εξέλιξη των νεαρών παικτών-τριών μας. Το σωματείο μας διαθέτει 15 νεαρές μπασκετμπολίστριες και συνολικά 45 παίκτες-τριες, οι οποίες στελεχώνουν τα αναπτυξιακά μας τμήματα.     

 

 

Η Ακαδημία μας συμμετέχει στα Πρωταθλήματα Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ Παμπαίδων και Τζούνιορ, ενώ τα επόμενα έτη θα σχηματιστεί μια γυναικεία ομάδα, η οποία θα παρουσιαστεί στον αντίστοιχο θεσμό. Οι εντός έδρας αγώνες των ομάδων μας διεξάγονται στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αθλοπαιδδιών Δράμας, ενώ ορισμένες συναντήσεις μας πραγματοποιούνται στο κλεσιτό γυμναστήριο, «Κραχτίδη».

Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή το γήπεδο στο οποίο στεγάζονται τα αναπτυξιακά μας τμήματα δε διαθέτει τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη διεξαγωγή επίσημων αναμετρήσεων, αφού υπάρχουν ελλείψεις στους χώρους των αποδυτηρίων και στις μπασκέτες.

 

 

 

Παρ’ όλα αυτά, εμείς προσπαθούμε, καθημερινά, να προετοιμαστούμε, κατάλληλα, για την έναρξη κάθε αγώνα και για τη βελτίωση των αθλητών-τριών μας σ’ όλα τα επίπεδα. Θεωρώ πως η Ακαδημία Α.Ε Δοξάτου προσφέρει όραμα και ζωή στη νέα γενιά, γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στον σύλλογο». 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr