Η Θεανώ Δημητριάδου διαπρέπει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Έχουν περάσει αρκετά έτη από τότε που η Θεανώ Δημητριάδου πρωταγωνιστούσε με τη φανέλα του Αστέρα Καβάλας, αλλά η παρουσία της στον χώρο του αθλητισμού παραμένει αισθητή, δυναμική και διόλου απαρατήρητη.

Η πάλαι ποτέ «άσος» του Αστέρα Καβάλας αποτελεί, πλέον, ένα από τα πολλά «αστέρια» των Αμπελοκήπων Μενεμένης, αφού προσφέρει με απόλυτη επιτυχία τις υπηρεσίες της στον μακεδονικό σύλλογο.

Η Θεανώ Δημητριάδη συνεργάζεται, άψογα, με τα στελέχη του εν λόγω σωματείου και τον προπονητή αυτού, Χριστόδουλο Μαλτέζο, γεγονός το οποίο έχει ωθήσει τις δύο πλευρές στην εκδήλωση συναισθημάτων χαράς και ικανοποίησης για τον «γάμο» τους, το περασμένο καλοκαίρι. Η πρώην γκαρντ του Άρη Θεσσαλονίκης, του Φιλίππου Βέροιας, του Ε.Ο. Σταυρούπολης, του Ναύαρχου Βότση και της Ευκαρπίας, συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Κ.Α.Σ.Θ, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη διατήρηση της ομάδας στην 3η θέση, με απολογισμό δύο νίκες και τρεις ήττες, σε σύνολο πέντε αναμετρήσεων, ενώ ευελπιστεί σε καλύτερες ημέρες και διακρίσεις… Τέτοιες οι οποίες να ταυτίζονται με την ιστορία του συλλόγου και την προσωπική της αξία ως μπασκετμπολίστρια, αλλά και ως μια άκρως επικοινωνιακή κυρία, η οποία έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Τ.Ε.Ι. Καστοριάς.

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr