Η Λαμπρινή Μπαράκου στο «gipedo.eu»!

 

Αν πρέπει κάποιος να αντιστοιχίσει σε κάθε αθλητή το σπορ της ζωής του, τότε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης είναι, αναμφίβολα, το πιο κατάλληλο για τη Λαμπρινή Μπαράκου.

Η 20χρονη φόργουορντ, με καταγωγή από τη γοητευτική περιοχή της Πετρούπολης Αθηνών, διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να ασκήσει το συγκεκριμένο σπορ και γι’ αυτό τον λόγο προέβη σε μια εξαιρετική προσωπική επιλογή, πριν μερικά έτη, όταν, δηλαδή, «ερωτεύτηκε» την πορτοκαλί μπάλα…

 

 

Είναι δυναμική εντός και εκτός της ρακέτας, διαθέτει πολύ ύψος (1,85μ), είναι επιμελής στις υποχρεώσεις της και διακρίνεται για την περίσσεια διάθεση της να μετατραπεί σε μια έξοχη μπασκετμπολίστρια υψηλού επιπέδου.

 

 

Το «gipedo.eu» επικοινώνησε, προ καιρού, με τη χαρισματική αθλήτρια, Λαμπρινή Μπαράκου, η οποία μας μίλησε για την αθλητική της πορεία και τους στόχους της στον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

 

 

«Ξεκίνησα την καριέρα μου από την Ίριδα Πετρούπολης, αλλά από πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκα στις Ακαδημίες του Άρη Πετρούπολης. Καθοδηγήθηκα, αρχικά, από τους προπονητές, Γεωργία Αγγέλη, κα. Μίχα, κα. Τσιούτσια και Βαγγέλη Νικολουδάκο, ενώ το καλοκαίρι του έτους, 2015, μεταγράφηκα στην Α.Ε.Κ. Περιστερίου.

 

 

Στην συγκεκριμένη ομάδα συνεργάστηκα με τον κόουτς, κ. Κώμη, ενώ ένα έτος μετά μετακόμισα για την πόλη των Τρικάλων, ώστε να σπουδάσω στην πανεπιστημιακή σχολή των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αγωνίστηκα στον Αίολο Τρικάλων για μια χρονιά, έχοντας ως προπονητή τον Παναγιώτη Τσιμέα, ενώ, φέτος, προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Απόλλωνα Καρδίτσας, συνεργαζόμενη με τον προπονητή, κ. Ναούμ.

 

 

Στόχος της ομάδας μας είναι η άνοδος αυτής στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, έπειτα από το πέρας της χρονιάς, με την ευχή να πετύχουμε τον σκοπό μας», είπε, αρχικά, στην ιστοσελίδα μας η Λαμπρινή Μπαράκου, η οποία πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

«Παράλληλα με τη θητεία μου σε μια σειρά από αθλητικούς συλλόγους, είχα την ευκαιρία να απολαύσω την εμπειρία της συμμετοχής μου στα κλιμάκια της Ένωσης, Ε.Σ.Κ.Α., έχοντας ως προπονήτριες τις κες. Μίχα και Μουάτσου, αλλά και τον κ. Σόφτση στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας. Καλύτερη στιγμή γι’ εμένα ήταν παρουσία μου στην ομάδα η οποία τερμάτισε, τότε, εντός των πρώτων τεσσάρων θέσεων του θεσμού.

 

 

Με τον Άρη Πετρούπολης αγωνίστηκα στα Πρωταθλήματα ανάπτυξης της Ε.Σ.Κ.Α, αλλά και στην Α2 κατηγορία Γυναικών, ενώ σκοπός μου είναι η ανοδική μου εξέλιξη σ’ όλα τα επίπεδα. Θα ήθελα, λοιπόν, σ’ αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα έτη και να ευχηθώ στον εαυτό μου καλή τύχη στο μέλλον. Άλλωστε, εκτός από αθλήτρια του μπάσκετ ασχολούμαι με τη διαιτησία, αφού κατέχω το απαιτούμενο δίπλωμα, προκειμένου να διευθύνω αναμετρήσεις τοπικών κατηγοριών. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr