Ο Νίκος Βετούλας αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος του Προμηθέα Πατρών αποτελεί ο Νίκος Βετούλης, σύμφωνα με το περιεχόμενο του ακόλουθου Δελτίου Τύπου, το οποίο έχουν εκδώσει τα στελέχη του σωματείου.

"Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Βετούλα. Μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον Έλληνα τεχνικό αποφασίστηκε η από κοινού διακοπή της συνεργασίας μας. Ο Νίκος καθοδήγησε την ομάδα μας στα πρώτα της βήματα στην Basket League και παρά τη λύση της επαγγελματικής μας συνεργασίας, ήταν, είναι και θα παραμείνει σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του".

 

Παράλληλα, με την έκδοση της ανακοίνωσης από τα στελε΄χη του σωματείου, ο πρώην, πλέον, προπονητής του Προμηθέα Πατρών, ανέφερε.

 

«Θεωρώ ότι είναι το καταλληλότερο χρονικό σημείο για να ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο από τον Προμηθέα. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους. Ευχαριστώ τον Προμηθέα για την συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι να εκπληρώσει όλους τους στόχους του», ήταν η προσωπική δήλωση του Νίκου Βετούλα.

 

 

Πηγή: http://www.asp-promitheas.gr/

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr