Ο φέρελπις ηθοποιός, Γιώργος Μαύρος, στο «gipedo.eu»!

 

 

 

Όνειρο για μια λαμπρή στο θέατρο πορεία ή απλά έφεση στην καλλιτεχνική δημιουργία; Πετυχημένη σταδιοδρομία ή διαρκή εξέλιξη στην κοινωνία; Ό,τι και αν συμβαίνει στην περίπτωση του Γιώργου Μαύρου, το βέβαιο είναι ο πως ο νεαρός ηθοποιός βιώνει, εν έτη 2018, έναν βίο μοναδικό με την προοπτική να ξεπεράσει κάθε προσωπικό του όριο…

 

 

 

Να παρουσιάσει στον αγαπημένο του χώρο το δικό του «ρεσιτάλ» με προσόντα ξεχωριστά και να μετατραπεί στο μέλλον σε πρότυπο καλλιτέχνη για όλους τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν το θέατρο σαν το δικό τους «ντέρτι»….

 

 

Ο νεαρός, λοιπόν, αυτός ηθοποιός δηλώνει παρών και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, προ ημερών,  αναφέρθηκε στη θητεία του στον χώρο αυτόν και στους στόχους του με «στυλ» δυναμικό…

 

 

 

«Ασχολούμαι με τον θεατρικό χώρο, περίπου, πέντε (5) χρόνια και έχω αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες από τη δραστηριότητα μου με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

 

Πρότυπο μου στον καλλιτεχνικό χώρο ήταν ο αείμνηστος, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, την παρουσία του οποίου θαύμαζα κατά τη διάρκεια των παιδικών μου χρόνων.

 

 

«Έχω λάβει μέρος σε αρκετά θεατρικά έργα, όπως τα

«Τρία Γουρουνάκια», «Κοκκινοσκουφιτσα», «Αλαντίν», «Παπουτσομένος Γάτος», «Τα Καινούργια Ρούχα του Αυτοκράτορα»,  κ.α. Στόχος μου είναι να διαγράψω μια πετυχημένη πορεία στο θεατρικό σανίδι, ξεπερνώντας κάθε όριο».

 

 

Η απόφαση μου να ασχοληθώ, ενεργά, με τον καλλιτεχνικό χώρο εδράζεται, κυρίως, στην παρουσία του κ. Νίκου Λημνιού, ο οποίος μου έδωσε το κίνητρο για κάτι τέτοιο και ακολούθως με βοήθησε να εξελιχτώ ως ηθοποιός στη θεατρική σκηνή. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μου στον καλλιτεχνικό χώρο έχει παίξει η παρουσία του συνεργάτη του κ. Λημνιού, κ. Δημήτρη Χύτου, ο οποίος αποτελεί τον έναν εκ’ των δύο επικεφαλής του Θεάτρου «Ελπίδας»», είπε, προ ημερών, αρχικά, ο Γιώργος Μαύρος, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

 

 

«Έχω λάβει μέρος σε μια σειρά παιδικών θεατρικών παραστάσεων, ενώ το ίδιο πρόκειται να πράξω στο μέλλον. Παράλληλα, είναι πιθανό να προβώ σε περιοδεία σε μερικά μέρη της Ελλάδας, ώστε να συμβάλλω από την πλευρά μου στη διασκέδαση του κοινού. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός πως ο κόσμος στηρίζει, αμέριστα, το έργο μας με την συμμετοχή του στο Θέατρο «Ελπίδας», στο οποίο διαμορφώνεται, συχνά, εκπληκτική ατμόσφαιρα.

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr