Ο ηθοποιός , Θάνος Κυριαζής, στο «gipedo.eu»!

 

Η καλλιτεχνική δημιουργία αγγίζει για μια ακόμα φορά τη θαυμαστή θεατρική πορεία και η παρακολούθηση του έργου «Θεός Απών» μετατρέπεται, πλέον, σε ιδανικό τρόπο διασκέδασης για το κοινό… Ο πετυχημένος σεναριογράφος, Γιώργος Καστρουνής, έχει δεχθεί το πιο γλυκό θεατρικό φιλί, αφού σε κάθε παράσταση (Σάββατο στις 21.00)  πολύς κόσμος είναι εκεί και παρακολουθεί, γεγονός το οποίο δεν μπορεί παρά όλους τους συντελεστές του έργου να ευχαριστεί…

 

 

Εξαίρεση σ’ αυτόν τον άτυπο κανόνα δε θα μπορούσε να αποτελέσει Ο Θάνος Κυριαζής, ο οποίος διατηρεί τον ρόλο του ενός πρωταγωνιστή και με το θεατρικό του προφίλ προσδίδει διαφορετικό…αέρα στο θέατρο «Ημέρας»…

 

 

«Το θετρικό έργο, «Θεός Απών» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον καλλιτεχνικό χώρο. Το συγκεκριμένο έργο θίγει το θέμα του κοινωνικού ρατσιμού και ο κόσμος έχει δώσει δυναμικό παρών στις σαββατιάτικες παραστάσεις αυτού. Το θέατρο «Ημέρας» γεμίζει από πλήθος κόσμου και γι’ αυτό τον λόγο τα στελέχη του έργου δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ιδίαιτερη χαρά.

 

 

Εγώ υποδύομαι τον ρόλο του φύλακα…Άγγελου των αστέγων, οι οποίοι ζουν, καθημερινά, το δικό τους δράμα. Ο κόσμος παρακολουθεί με προσοχή τις παραστάσεις μας και εύχομαι να συνεχίσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο μέχρι το πέρας αυτών. Άλλωστε, ο «Θεός Απών» είναι ένα εξαιρετικό έργο το οποίο έχει τη δυναμική να εξελιχθεί στον χώρο του κινηματογράφου…. Μακάρι, λοιπόν, να συμβεί κάτι τέτοιο ώστε να νιώσουμε όλοι ακόμα πιο περήφανοι για την προσπάθεια μας», είπε, προ μερικών ωρών, ο κ. Κυριαζής για να προσθέσει στην συνέχεια.

 

 

«Πέρα, όμως, από το έργο «Θεός Απών», αυτό το χρονικό διάστημα συμμετέχω στην κωμωδία, «Hasta La Vista», η οποία προβάλλεται κάθε Παρασκευή, στις 21.00, στο θέατρο, «Λίχνος». Το σενάριο του συγκεκριμένου έργου έχει γραφτεί από τον ηθοποιό και σεναριογράφο, κ. Στρατή Μπέη, ενώ έχει σκηνοθετηθεί από τον κ. Κώστα Κιμούλη».

 

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr