Ο υπεύθυνος για τη λειτουργία των θεατρικών έργων, Δημήτρης Χύτος, στο «gipedo.eu»!

 

Η ελπίδα για την παιδική διασκέδαση αγκαλιάστηκε, φέτος, από τα στελέχη του θεάτρου «Ελπίδας» και από το περασμένο Φθινόπωρο η παιδική μαγεία γράφει τη δική της ιστορία στον θεατρικό χώρο της πλατείας Βικτωρίας…

Το εξαιρετικό δίδυμο, Δημήτρης Χύτος και Νίκος Λημνιός, το οποίο παρελαύνει με επιτυχία από το έτος 2012 στον χώρο αυτόν, έχει δημιουργήσει περισσότερες από 30 θεατρικές παραστάσεις και τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου σε κάθε παράσταση η οποία αφορά τη διασκέδαση των μικρών παιδιών να μην είναι κάποιος απών… Άλλωστε, φέτος, οι δύο κύριοι παρουσιάζουν οχτώ παιδικές παραστάσεις σε δύο κεντρικά θέατρα της Αθήνας (Θέατρο Άβατων και Θέατρο Λίχνος). 

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια, το κλίμα σε κάθε έργο ήταν τόσο όμορφο λες και προβαλλόταν στα μεγάλα θεατρικά...σαλόνια, ενώ  οι παιδικές παραστάσεις έχουν, διαχρονικά, οδηγήσει το κοινό στο συμπέρασμα πως κάθε έργο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

 

Την ίδια άποψη, φυσικά, υιοθέτησε, προ μερικών ωρών, ο Δημήτρης Χύτος, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το θέατρο, το οποίο λάτρεψε από το πρώτο κοίταγμα…

 

  

 

 

 

Τη φετινή σεζόν, εγώ μαζί με τον κ. Νίκο Λημνιό έχουμε αναλάβει το θέατρο «Ελπίδας», το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Βικτωρίας. Η προβολή των θεατρικών έργων «Πινόκιο», "Αλαντίν" και «Τα Καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα» έχουν ιδιαίτερη επιτυχία τη φετινή σεζόν, καθώς τα νεαρά παιδιά και ο κόσμος ο οποίος παρακολουθεί τις παραστάσεις έχουν εντυπωσιαστεί από την ποιότητα αυτών.

 

 

 

 

Είναι, λοιπόν, πολύ ευχάριστο το γεγονός πως πάρα πολλά μικρά παιδιά διασκεδάζουν κάθε Σαββατοκύριακο με την παρακολούθηση και την συμμετοχή των τριών συγκεκριμένων παραστάσεων. Άλλωστε, σε κάθε μας παράσταση συμμετέχουν, σχεδόν, όλα τα μικρά παιδιά, τα οποία δίνουν το παρών στο θέατρο ‘Ελπίδας», με συνέπεια να ολοκληρώνεται κάθε έργο με την συνοδεία πολλών χαμόγελων απ’ όλους μας!

 

 

Επίσης, φέτος, έχουμε δημιουργήσει ένα "escape room", το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι για παιδιά που η ηλικία τους κυμαίνεται από 5-12 ετών, με δύο δωμάτια (Οι Άρχοντες των δαχτυλιδιών, Το Μαγεμένο Δάσος). 

 

 

 

 

Επίσης, στις 25 Μαρτίου, στο θέατρο «Ελπίδα» θα κάνει πρεμιέρα το εξαιρετικό θεατρικό έργο με την ονομασία, «Η αρκούδα που ήθελε να πάει στα καλλιστεία» σε συμπραραγωγή με την κα. Κυριακή Χατζησοφρωνίου. 

Το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται υπό την αιγίδα μου και του κ. Λημνιού, ενώ το σενάριο των παραστάσεων έχει γραφτεί από τη συγγραφέα, Κυριακή Χατζησοφρωνίδου. Το συγκεκριμένο έργο θα προβληθεί για πρώτη φορά στο κοινό την 25η Μαρτίου (Κυριακή 13.00-14.30) ενώ οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν τον προσεχή Ιούνιο, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα θεατρικά έργα τα οποία προβάλλονται στο θέατρο «Ελπίδας».

 

 

Στο συγκεκριμένο έργο πρωταγωνιστούν τέσσερις ηθοποιοί (Παναγιώτης Δελαβίνιας, Αγγελική Δέλλα, Σουέλεν Κωνσταντινίδου και Εύα Τσαμασιώτη), ενώ η τιμή κάθε εισιτηρίου αγγίζει το ποσό των 8 ευρώ… «, πρόσθεσε, την Παρασκευή το βράδυ, ο κ. Χύτος, για να αναφερθεί στην συνέχεια στην απόφαση του να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο.

 

«Ο θεατρικός χώρος  μου άρεσε πολύ από παλιά και γι’ αυτό τον λόγο παρακολουθούσα κωμικές σειρά όταν βρισκόμουν σε πολύ μικρή ηλικία. Το συγκεκριμένο γεγονός σε συνδυασμό με τη γνωριμία μου με τον ηθοποιό και παραγωγό, Νίκο Λημνιό, με οδήγησε το έτος 2012 στην απόφαση να ασχοληθώ, ενεργά, με τον καλλιτεχνικό χώρο.

 

 

Στη διάρκεια, λοιπόν, αυτών των έξι ετών, αμφότεροι έχουμε συμβάλει στην προβολή πολλών παραστάσεων, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στα παιδικά έργα! Ξέρετε, τόσο εγώ όσο και ο κ. Λημνιός διατηρούμε μια ξεχωριστή σχέση με τα μικρά παιδιά και η αγάπη μας γι’ αυτά μας οδηγεί, διαρκώς, στην παρουσίαση αντίστοιχων παραστάσεων. Η συνεργασία μας με τα υπόλοιπα στελέχη των θεατρικών έργων είναι άριστη και όλοι μας ευχόμαστε, καθημερινά, την συνεχή αναβάθμιση των θεατρικών μας έργων και κυρίως αυτών των οποίων σχετίζονται με τα μικρά παιδιά».

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο μπορεί να δει κάποιος μέσω των ακόλουθων «λινκ».

 

https://www.facebook.com/theatroelpidas2/?pnref=lhc

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011466277071&lst=1821323882%3A100011466277071%3A1521299192&sk=photos

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr