Το «gipedo.eu» προβάλλει την παρουσία του καταξιωμένου ηθοποιού (αριστερά) στο «Θεός Απών»!

 

Η πολυετής καριέρα του στη θεατρική σκηνή δε θα μπορούσε να τον εμποδίσει να παρακολουθήσει την παράσταση αυτή… Ο γνωστός και καταξιωμένος ηθοποιός, Γιώργος Σίσκος, αφού εξήρε τους συντελεστές του έργου, πρωτίστως, έχαιρε ιδιαίτερης αναγνώρισης από το κοινό του θεάτρου «Ημέρας» και ακολούθως απόλαυσε την παράσταση, «Θεός Απών» ενθυμούμενος την προσωπική του καριέρα…

 

 

Τα στελέχη του θεατρικού έργου, «Θεός Απών» δεν παρέλειψαν να δηλώσουν στην κοινή φωτογράφιση το παρών, κάτι το οποίο φανερώνεται από την ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία έχει προκαλέσει στον κόσμο ιδιαίτερη εντύπωση.  

 

 

«Φωτογράφιση στο φουαγιέ του θεάτρου μετά την πέμπτη παράσταση (10.3.18) του νέου θεατρικού έργου του Γιώργου Καστρουνή, “ΘΕΟΣ ΑΠΩΝ”, που θα παίζεται έως τις 31.3.18, κάθε Σάββατο, στις 21.00 στο Θέατρο της Ημέρας στους Αμπελόκηπους (Γεννηματά 20, Μετρό Πανόρμου)! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους ηθοποιούς και συντελεστές της παράστασης και στο υπέροχο κοινό που μας στηρίζει κάθε φορά με την παρουσία του!! Χτες 10/3 ήταν η δεύτερη φορά που ήμασταν SOLD OUT!!! Στις φώτο και ο εξαίσιος ηθοποιός, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΣΚΟΣ, που μας τίμησε με την παρουσία του!Τηλέφωνα κρατήσεων: 2106929090 & 2106995777».

 

 

 

Λίγα λόγια για τον Σίσκο! 

 

Από http://www.ishow.gr

 

Ο Γιώργος Σίσκος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε το Αθηναϊκό Κολέγιο Ηλιουπόλεως και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν.

Ξεκίνησε τη θεατρική του καριέρα τον χειμώνα του 1970, στο Πειραματικό Θέατρο της Μαριέττας Ριάλδη, με το έργο του Αχιλλέα Τσουράκη ¨Εγώ και ο εαυτός μου¨ και το ίδιο καλοκαίρι έλαβρ μέρος στους ¨Όρνιθες¨ του Αριστοφάνη του Θεάτρου Τέχνης, σε διδασκαλία του Κάρολου Κουν.

Στην 30χρονη θητεία του στο Θέατρο συνεργάστηκε με τους θιάσους «Καρέζη – Καζάκου», «Μυράτ – Ζουμπουλάκη», «Αναλυτή – Ρηγόπουλου», «Βουτσά – Κοντού», Ζωής Λάσκαρη κ.λπ.

 Διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών (1995-2002/2005-2007), του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας – Φεστιβάλ Φιλλίπων – Θάσου και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας (2004-2006).

Πήρε μέρος σε πλήθος παραστάσεων, με έργα των παρακάτων συγγραφέων:Αισχύλος – Σοφοκλής – Ευριπίδης – Αριστοφάνης – Μπρεχτ – Πάμπλο – Νερούντα – Πιραντέλο – Φελισιέ Μαρσώ – Σώμερσετ Μωμ – Γιώργου Ρούσσου – Σακελάριου – Ψάθα και άλλων.

 Έδωσε παραστάσεις, συμμετέχοντας στο θιασαρχικό σχήμα στα Θέατρα Ακάδημος, Αναλυτή, Αθηνών, Λουζιτάνια, Φλωρίντα, Μουσούρη, Μετροπόλιταν, Μινώα, Όρβο κλπ. και περιόδευσε με μεγάλους και προσωπικούς θιάσους σε όλη την Ελλάδα.

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr