Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Ηλίας Πανταζόπουλος, στο «gipedo.eu»!

 

 

Στη βορειοδυτική πλευρά του Νομού Μεσσηνίας, «βασιλεύει» η αγάπη για αθλητική ανάπτυξη και κοινωνική δημιουργία… Περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από τη θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου, ξεχωρίζει το γραφικό χωριό με το όνομα Χαρακοπιό, αλλά και μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι μοχθούν για την τοπική Θύελλα, έναν ιστορικό αθλητικό σύλλογο… Αυτόν για τον οποίο μας μίλησε, προ ημερών, ο Πρόεδρος του σωματείου, Ηλίας Πανταζόπουλος, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο εν λόγω χωριό, αλλά και στον αθλητισμό…  

 

 

 

«Εγώ υπηρετώ τη Θύελλα Χαρακοπιού, αρκετά έτη, ενώ την τελευταία επταετία διατηρώ τον τίτλο του Προέδρου στον συγκεκριμένο σύλλογο. Το σωματείο μας συστάθηκε, για πρώτη φορά, στις αρχές της δεκαετίας του 80’, διαλύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90’ και δημιουργήθηκε ξανά, πριν, περίπου, επτά χρόνια, με την ευχή να επανέλθει το στοιχείο του αθλητισμού στον τόπο μας. Έδρα του σωματείου μας είναι το γήπεδο το οποίο βρίσκεται στην παραλία, Μεμί Κορώνης, ενώ ο σύλλογος μας διαθέτει ανδρική ομάδα, αλλά και αναπτυξιακά τμήματα, τα οποία συμμετέχουν σε μια σειρά από φιλικά τουρνουά.

 

 

Προπονητής των συγκροτημάτων μας είναι ο κ. Παντελής Τσιγαρίδης, ο οποίος έχει συνδέσει την παρουσία του με την παραμονή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας. Εν όψει, λοιπόν, ης επόμενης σεζόν, σκοπός μας είναι η διαγραφή μιας θετικής πορείας στο Πρωτάθλημα και η συνεχής ανάπτυξη των ομάδων υποδομής μας».

 

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες για τη Θύελλα Χαρακοπιού μπορεί να βρει κάποιος μέσω του ακόλουθου «λινκ».

 

 

https://www.facebook.com/groups/141968482486182/photos/

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr