Εντυπωσιακό το διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης!

Τη μαγευτική εμπειρία της διεθνούς διοργάνωσης υδατοσφαίρισης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, προ ημερών, δεκάδες φίλοι του αθλητισμού και όχι μόνο, οι οποίοι έδωσαν το παρών στο κολυμβητήριο της Καβάλας!

Οι αρμόδιοι φορείς για την οργάνωση του τουρνουά έλαβαν άριστα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών Ελλήνων και ξένων πολιτών.

Τα δύο αναπτυξιακά τμήματα του Ν.Ο. Καβάλας, τα οποία συμμετείχαν, την περασμένη βδομάδα, στη φιλική διοργάνωση κέρδισαν τις εντυπώσεις, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους νεαρούς αθλητές των υπολοίπων τριών συλλόγων, οι οποίοι εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού για το θέαμα που πρόσφεραν τις τρεις αυτές ημέρες.

Το εφηβικό συγκρότημα του Ν.Ο. Καβάλας αναδείχθηκε ισόπαλο με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αλλά ηττήθηκε από τη Βάρνα Κομοντόρε, αφήνοντας, όμως, θετικές εντυπώσεις.

Επίσης, το παιδικό συγκρότημα του Ν.Ο. Καβάλας κέρδισε τη Βάρνα Κομοντόρε και τον Νηρέα Ορεστιάδας, ενώ ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Επίσης, εντός του επόμενου μήνα, οι ομάδες του Ν.Ο. Καβάλας πρόκειται να συμμετάσχουν σ’ ένα ακόμα τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, με την παρουσία μιας τουρκικής ομάδας.

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr