Η δήλωση του χαντμπολίστα της Monte Bianco” Δράμα 86’ , Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου!

 

 

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στη Monte Bianco Δράμα 86’ και τον Φίλιππο, στο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας, ο έμπειρος και εξαιρετικός χαντμπολίστας της ομάδας, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, αναφέρθηκε στην ποιότητα της ομάδας του και στον στόχο αυτής
«Αρχικά εύχομαι να είναι όλος ο κόσμος υγιής. Επιτέλους φτάσαμε στην πολυπόθητη επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εμείς σαν ομάδα δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα περιμένοντας την επανέναρξη. Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και τους συναθλητές μου να τελειώσει η περίεργη αυτή σεζόν χωρίς τραυματισμούς!», ήταν τα λόγια του περίφημου χαντμπολίστα, παράλληλα, με την έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης από τα στελέχη του μακεδονικού σωματείου.
«Ύστερα από μια από μια παύση δύο εβδομάδων συνεχίζεται η Handball Premier. Οι Δραμινοί καλούνται σε ένα παιχνίδι στην Βέροια με τον Φίλιππο Βέροιας να παλέψουν σκληρά για να μείνουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από 3 Ιανουαρίου η ομάδα δουλεύει σκληρά αλλά το σημαντικό είναι ότι προετοιμάζεται χωρίς σημαντικά προβλήματα και κρούσματα Covid. Ένας μικροτραυματισμός του Αδάμ Παπαδόπουλου αναμένεται να αντιμετωπιστεί επαρκώς από το ιατρικό team και ο αθλητής να είναι 100% έτοιμος στο παιχνίδι. Μεγάλο κομμάτι της προπόνησης αποτελεί η φυσική κατάσταση με γνώμονα την προστασία των αθλητών και την αποφυγή τραυματισμών που την παρούσα στιγμή είναι το πρώτο ζητούμενο ενώ μεγάλο ερωτηματικό για όλες τις ομάδες θα είναι το πόσο γρήγορα θα βρουν αγωνιστικό ρυθμό.
 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr