Ο Ραφαήλ Γιαννακόπουλος διατηρεί τη θέση του πίβοτ στην ομάδα χειροσφαίρισης!

 

Ο εξαιρετικός πίβοτ, Ραφαήλ Γιαννακόπουλος, θα συνεχίσει την αθλητική του καριέρα στη Δράμα 86’, ύστερα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στον ίδιο και στα στελέχη του σωματείου. Ο έξοχος αθλητής προέβη σε σημαντικές δηλώσεις, έπειτα από την εύρεση της «χρυσής» τομής ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι οποίες δημοσιεύονται, μέσω των ακόλουθου Δελτίου Τύπου.

 

«BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986

Ο Ραφαήλ Γιαννακόπουλος και Δράμα μαζί την νέα χρονιά.

Και την νέα χρονιά ο Ραφαήλ Γιαννακόπουλος θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας που τον ανέδειξε. Ο αθλητής είναι σημαντική αμυντική επιλογή για τον Σάκη Βαλαβάνη, ενώ πέρυσι βοήθησε την ομάδα στην θέση του πίβοτ.

 

 

Ο νεαρός είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του ώστε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά.
Ραφαήλ καλή συνέχεια στην ομάδα και κάθε επιτυχία στα αθλητικά σου όνειρα.
Ο Ραφαήλ Γιαννακόπουλος δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα αγωνιστώ στην BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 . Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τογανίδη και τον κόουτς κ. Σάκη Βαλαβάνη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου όσο και τους συμπαίκτες μου που πλέον τους νιώθω οικογένεια μου! Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πάει πιο ψηλά. Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο της Δράμας που μας στηρίζει και μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Υγεία σε όλους και καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr