Ο προπονητής χειροσφσαίρισης της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, έστειλε ηχηρό μήνυμα!

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα κοουτσάρει την ΑΕΚ στο νέο Πρωτάθλημα της «Handball League», την αγωνιστική περίοδο 2020-2021! Ο καταξιωμένος προπονητής και Πρωταθλητής Ελλάδας με τον «Δικέφαλο» του Νότου έδωσε, προ ημερών, τα χέρια με τα στελέχη της Ένωσης για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Λίγη ώρα έπειτα από την ολοκλήρωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το έτος 2022, ο εξαιρετικός κόουτς ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Η εμπιστοσύνη του ισχυρού άνδρα του Τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, κ. Παπασταμάτη, στο πρόσωπό μου, αλλά και των συνεργατών μου, με γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνη να εκπληρώσουμε τους μεγάλους μας στόχους, που δεν είναι άλλοι από την καθιέρωση της ομάδας τόσο στην Ελλάδα ως κυρίαρχη δύναμη, αλλά και στην Ευρώπη ως ανερχόμενη σημαντική δύναμη. Πλέον μετά από ένα χρόνο αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και η ομάδα είναι η οικογένειά μου. Την επόμενη διετία, θα δουλέψουμε όλοι σκληρά, ώστε ο κόσμος της ΑΕΚ να απολαύσει την καλύτερη ελληνική ομάδα χάντμπολ όλων των εποχών να προσφέρει θέαμα υψηλών προσδοκιών και να κατακτά τίτλους».

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr