Ο Εθνικός Κοζάνης έγραψε, φέτος, ιστορία στο σπορ της χειροσφαίρισης!

 

Η πρόωρη λήξη των Πρωταθλημάτων Χειροσφαίρισης, ύστερα από απόφαση των αρμοδίων στελεχών της Ε.Π.Ο, έχει συνοδευτεί με μια ιστορική επιτυχία για τον Εθνικό Κοζάνης! Η γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του σωματείου από την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας τερμάτισε, φέτος, στην 1η θέση του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με συνέπεια να κερδίσει την άνοδο στον… μαραθώνιο της «Handball League»! Μια διάκριση, η οποία οδήγησε, προ ημερών, τα στελέχη του Εθνικού Κοζάνης στην έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

https://ethnikoskozanis.blogspot.com/

 

 

«Μετά τις ανακοινώσεις της ΟΧΕ, σχετικά με τη λήξη των Εθνικών πρωταθλημάτων, ο Εθνικός Κοζάνης στέφεται πρωταθλητής στον Βόρειο Όμιλο της Α2 και κατά συνέπεια ο δρόμος για την άνοδο της ομάδας στην Α1, είναι ορθάνοιχτος!

  Συγχαίρουμε όλα τα κορίτσια και το προπονητικό team που ο καθένας και η κάθε μία συνέβαλλαν με τον τρόπο τους, ώστε η σκληρή δουλεία των τελευταίων χρόνων να αποδώσει καρπούς.

  Από εδώ κι εμπρός, όλα τα μέλη της ομάδας, διοίκηση, αθλήτριες και φίλοι, ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για την εξασφάλιση του απαραίτητων οικονομικών πόρων, βασιζόμενοι στην τοπική κοινωνία, στις τοπικές αρχές και σε όλους όσους αγάπησαν αυτή την ομάδα.

  Θα ανακοινωθούν διάφορες δράσεις, με αποκλειστικό στόχο την εξασφάλιση της ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να αναλάβουμε όλοι μαζί την ευθύνη της παρουσίας του Εθνικού στην Α1».

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr