Το Σάββατο 17:00 στο Κραχτίδης απευθείας από την ΕΡΤ3

 

 

Το Σάββατο στις 17:00 στο Κραχτίδης ο Χιλιώτης Δράμα 1986 αντιμετωπίζει τον 4ο της βαθμολογίας Δούκα  σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το παιχνίδι θα δείξει σε απευθείας μετάδοση η ΕΡΤ 3 και το Κραχτίδης ετοιμάζεται προκειμένου να προβάλει την Δράμα σε όλη την Ελλάδα.

   Οι Δραμινοί όμως δεν σταματούν να ελπίζουν ότι μπορούν να παραμείνουν στην κατηγορία και για μια ακόμη φορά θα κάνουν το χρέος τους. Στα τρία εναπομείναντα  παιχνίδια (Δούκα,  ΠΑΟΚ εντός Πανελλήνιο εκτός)  η Δραμινή ομάδα ψάχνει έναν βαθμό για να οδηγήσει την υπόθεση παραμονή στην διαδικασία των play out που μπορεί να χρειαστούν άλλα 6 παιχνίδια για κάθε ομάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει η παραμονή.

  Αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση στον Σαββατιάτικο αγώνα επικρατεί στις τάξεις των Δραμινών μια και το προηγούμενο Σάββατο στην ΧΑΝΘ έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι πήραν ένα βαθμό και έδειξαν ότι είναι σαφώς βελτιωμένοι και δικαιούνται την παραμονή.

   Ο Σάκης Βαλαβάνης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του με μοναδικό τραυματισμό του Ευγένη  Τουνγκελίδη ο οποίος όμως σύμφωνα με το ιατρικό team θα είναι έτοιμος.

 

Το γραφείο Τύπου.

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr