Σε 20 μέρες το ραντεβού του τένις στο ΤΑΤΟΪ Club 

Αντίστροφη μέτρηση για την κορυφαία διοργάνωση τένις που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, το FedCup - BNP PARIBAS. Σε είκοσι μόλις μέρες (18-21 Απριλίου) οι καταπληκτικές εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club, θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας, με επικεφαλής την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, τη Μαρία Σάκκαρη.

 

Η τετράδα της Εθνικής ομάδας γυναικών θα αντιμετωπίσει τις καλύτερες τενίστριες από την Δανία, τη Νορβηγία, το Λουξεμβούργο, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, τη Μολδαβία και την Βοσνία - Ερζεγοβίνη.  

 

 

 

Οι φίλοι του τένις –και όχι μόνο- θα έχουν λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά την κορυφαία Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται ανάμεσα στις 50 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου. Μαζί της θα αγωνισθούν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η Ελένη Κορδολαίμη και η Εμμανουέλα Αντωνάκη.

 

 

 

Την σπουδαία αυτή διοργάνωση γυναικών ανέθεσε στην Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΦΟΑ), η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο ΤΑΤΟΪ Club (18-21/04), υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

 

https://www.viva.gr/tickets/sports/tatoi-club/fedcup

 

 

La Famiglia

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr