Το «gipedo.eu» παρουσιάζει την Αφροδίτη Μαραμαθά!  

 

Όμορφη σαν τη θεά του έρωτα, πιστή στον αθλητισμό, όπως η Θεά Αφροδίτη στη μυθολογία, αλλά και διαρκώς εξελίξιμη, στον τομέα της, όπως εξελίχθηκε η Αφροδίτη στην αρχαιότητα μέσα από τον αφρό της θάλασσας!

 

Ο λόγος, φυσικά, για ποια άλλη, από τη δική μας, Αφροδίτη Μαραμαθά, η οποία δεν είναι προστάτιδα των εκδιδόμενων γυναικών, δεν αποτελεί θεότητα στην σύγχρονη εποχή, αλλά αντικείμενο δημόσιας λατρείας και θαυμασμού!

 

 

Με το υπέροχο ξανθό της μαλλί και τα άκρως εκφραστικά μάτια της να μαγεύουν τα πλήθη, όπως γοήτευσε η Θεά Αφροδίτη τους Θεούς στη Μυθολογία, με πλούσια αθλητικά και κοινωνικά χαρίσματα, η 24χρονη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής έχει φροντίσει να διαδραματίσει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο, όχι στον Έρωτα και τη Ψυχή, αλλά στο αθλητικό στερέωμα!

 

Πυροδότησε με τον τρόπο της την «επανάσταση» στον χώρο της πετοσφαίρισης, όταν η γεννηθείσα στις 10 Απριλίου του έτους 1993, εντάχθηκε στον Γ.Σ Πετρούπολης, ενώ γρήγορα έγινε γνωστή για τη δεξιοτεχνία της σε αρκετά σπορ!

 

Δε γεννήθηκε στην Πέτρα του Ρωμιού, όπως η Θεά της θάλασσας, αλλά στην ορεινή περιοχή της Πετρούπολης, δεν κολύμπησε για πολύ καιρό στην πισίνα, ούτε «κάρφωσε» για πολλά έτη στα παρκέ! Παρ’ όλα αυτά, η Αφροδίτη μας ήταν, είναι και κατ’ όπως φαίνεται θα παραμείνει στέλεχος του υγιούς αθλητισμού, με την ιδιότητα της προπονήτριας υδάτινων σπορ!

 

 

Εισήχθη στην πανεπιστημιακή σχολή των ΤΕΦΑΑ Αθηνών, σε ηλικία 18 ετών, ενώ δύο έτη μετά αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της πετοσφαίρισης, αψηφώντας την πρόσκληση των ανθρώπων του Περιστερίου για την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών!

 

Το έτος 2013, η χαρισματική αυτή αθλητική προσωπικότητα ασχολήθηκε, για πρώτη φορά με το σπορ του ποδοσφαίρου, όντας γυμνάστρια της ποδοσφαιρικής ομάδας, Θύελλα Περιστερίου, κερδίζοντας πλούσιες εμπειρίες από την ενασχόληση της στο συγκεκριμένο σωματείο.

 

Εν συνεχεία, η Αφροδίτη Μαραμαθά, η οποία δεν πρόσφερε τις υπηρεσίες της στον εν λόγω σπορ ως αθλήτρια, παρά την πρόσκληση της Ολυμπιάδας Υμηττού, εργάστηκε στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Νίκου Καρούλια, στην περιοχή του Ρέντη, ως γυμνάστρια.

 

Η έντονη αφοσίωση στο επάγγελμα της, το ήθος και η εν γένει προσωπικότητα της «έσπρωξαν», σύντομα, την ίδια στον χώρο της πισίνας, η οποία είναι, πλέον, η μεγάλη της αγάπη. Η Αφροδίτη Μαραμαθά συνεργάστηκε, αρχικά, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά στην συνέχεια είπε το «ναι» στην πρόταση των ιθυνόντων του Πανιωνίου Γ.Σ και γι’ αυτό τον λόγο γυμνάζει τους ενήλικες κολυμβητές των «κυανέρυθρων», στην πισίνα του γυμναστηρίου, «Ανδρέας Βαρίκας».

 

Παράλληλα, η 24χρονη προπονήτρια εξασκεί το αγαπημένο της «χόμπι», συμμετέχοντας σε μια σειρά αγώνων με τη μοτοσικλέτα της, γεγονός το οποίο την κάνει να ξεχωρίζει από τα περισσότερα κορίτσια της εποχής! Όπως, άλλωστε, ξεχωρίζει και από τα περισσότερα αγόρια, τα οποία ζηλεύουν τον γυναικείο δυναμισμό, την ειλικρίνεια της και το θηλυκό της «ταμπεραμέντο»!

 

 

Designed and Hosted by Smartcomputer.gr